Erjavec na dopustu s porschejem, ki ga lahko večina upokojencev le sanja (FOTO)

Karl Erjavec je dneve pred dnevom D za stranko Desus preživel na morju.
Fotografija: Minister in prvak stranke Desus je imel zadnje dni nemalo skrbi. FOTO: Blaž Samec, Delo
Odpri galerijo
Minister in prvak stranke Desus je imel zadnje dni nemalo skrbi. FOTO: Blaž Samec, Delo

Za obrambnim ministrom in prvakom stranke Desus Karlom Erjavcem so naporni dnevi. Potem ko se je v funkciji obrambnega ministra znašel pod plazom kritik, češ da je iz umika šestih slovenskih vojakov iz Erbila na severu Iraka naredil šov za javnost, se jutri obeta še pravi šov v stranki, ki jo vodi že 15 let.

Na kongresu ima namreč po dolgem času resno tekmico – ministrico za kmetijstvo Aleksandro Pivec, ki ga bo izzvala v boju za predsedniško mesto. Zato je pred kongresom s pismom popihal na dušo članom: »Moj največji pomislek in strah je, da bom v bližnji prihodnosti moral opazovati, kako so nam ugrabili stranko in izničili ves trud in delo mnogih generacij pokončnih članov in članic stranke, ki so skozi desetletja soustvarjali našo ljubljeno stranko Desus.«
 
Preberite tudi:
Šarec in Janša skupaj v vlado? To napovedujejo strokovnjaki

Da bi se malce sprostil in si zbistril misli pred dnevom D, kot pravijo jutrišnjemu kongresu, se je obrambni minister odpeljal k našim južnim sosedom, in sicer naj bi v vasici Karigador blizu Umaga po naših podatkih preživel tridnevni dopust. In zakaj ravno v Istri?

Ker ima 59-letni minister tam v lasti apartma, že večkrat pa je poudaril, da je hrvaško morje najlepše morje na svetu, Karigador pa njegov drugi dom. Sicer pa o njegovem dopustovanju govori fotografija njegovega tam parkiranega avtomobila, prestižnega porscheja, kakršnega si vojaki in upokojenci s svojimi mizarnimi plačami in penzijami nikdar ne bodo mogli privoščiti.

Tak avto lahko upokojenci samo gledajo. FOTO: S. N.
Tak avto lahko upokojenci samo gledajo. FOTO: S. N.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije