REKLA JE DA

Ekskluzivno: Mirela potrdila veselo novico (FOTO)

Skupaj pripravljata velike stvari.
Fotografija: Mirela je presrečna. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Mirela je presrečna. FOTO: Instagram

Slovenska kraljica resničnostnih šovov Mirela Lapanović je videti bolje kot sploh kdaj in tudi njeno razpoloženje je na vrhuncu. Na svojem Instagramu je delila fotografijo čudovitega prstana, ki se buhti na njeni roki in razkrila nam je, kaj tiči za prelepo fotografijo. Mirela je zaročena. To je potrdila tudi za našo spletno stran.

FOTO: Instagramu
FOTO: Instagramu
Sicer je bila glede dogajanja zelo skrivnostna, edino kar je razkrila je to, da sta se z nekdanjim partnerjem Richardom pobotala in da načrtujeta velike stvari. »Prava ljubezen vedno najde pot, ni lahko imeti razmerje na daljavo tudi, ko je ljubezen iskrena in tista prava.« Kot je še povedala, se boji očitkov, da je z Richarodm zaradi denarja, a jo to ne gane. Pravi, da ima najboljšega bodočega na svetu.

Že pred časom nam je razkrila, da ostaja v Črni Gori, kjer živi v razkošnem stanovanju, ki ji ga je kupil milijonar. Na naše vprašanje, ali to pomeni, da je tudi srečno zaljubljena, pa je takrat odgovorila: »Sem srečna in izpolnjena ženska na vseh področjih. Ja, srečno sem zaljubljena.« Očitno je zaljubljenemu paru kljub turbuletnim časom, skupna pot več kot namenjena. 

Preberite še:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas