EKSKLUZIVNO

VIDEO: Prvi odziv novega partnerja Jelinčičeve Monike

Z Moniko naj bi skupaj živela v stanovanju v Črnučah.
Fotografija: Roka Mikliča smo ujeli 19. septembra, ko je prišel na ljubljansko okrožno sodišče. Podjetje, katerega družbenik je, toži enega od sindikatov za nekaj več kot 50 tisočakov. FOTO: A. L.
Odpri galerijo
Roka Mikliča smo ujeli 19. septembra, ko je prišel na ljubljansko okrožno sodišče. Podjetje, katerega družbenik je, toži enega od sindikatov za nekaj več kot 50 tisočakov. FOTO: A. L.

LJUBLJANA – Pred okrožnim sodiščem v Ljubljani smo ujeli Roka Mikliča, novega partnerja Monike Zupanc Jelinčič, ki se prav zaradi nove ljubezni po 16 letih zakona ločuje od poslanca in predsednika SNS Zmaga Jelinčiča.

Na naše vprašanje, da naj bi bil z Moniko, je bil nasmejan Miklič kratek: »Nimam komentarja.«



Bolj zgovorne pa so zato govorice, ki pravijo, da Monika sedem let mlajšega ljubi že nekaj časa in da se je že preselila k njemu v trisobno stanovanje v Črnučah. Spoznala sta se, ko se je Monika odločila opravljati izpit iz padalstva, med njo in mlajšim Rokom pa naj bi se v trenutku zaiskrilo. Predlani naj bi z njim in njuno družbo v Španiji preživela božične praznike, prav tako naj bi z ljubimcem v tujini preživela lanske novoletne praznike. Jelinčič je v ponedeljek vložil zahtevek za ločitev.
Preberite še:
S tem padalcem so Jelinčičevo Moniko povezovali že pred tremi leti

Rok Miklič je finančni direktor (in tudi družbenik) podjetja Digit, ki njemu in njegovemu očetu Ivanu Mikliču nosi lepe denarce, pravzaprav ustvarja več deset milijonov prihodkov. Miklič je bil na okrožnem sodišču v Ljubljani zaradi tožbe: podjetje Digit za 51 tisočakov toži Sindikat Leka.

Podjetje Digit se je na zatožni klopi znašlo tudi v povezavi z razvpitim primerom preskakovanja čakalnih vrst. Ivan Miklič je bil obtožen, da je Urošu Smiljiću 28. julija 2016 dal denarno nagrado v znesku 4.000 evrov, ker naj bi ta mimo vrste uredil gastroskopijo in kolonoskopijo na gastrološki kliniki v UKC Ljubljana njegovi in Rokovi mami.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije