VELIKI PREOBRAT

Ekskluzivno! Junaka iz Ljubezni po domače bosta zibala

Objavljeno 10. april 2019 12.39 | Posodobljeno 10. april 2019 15.38 | Piše: N. K.

Tega pa niti najmanj nismo pričakovali.

Prijavila se je h Gašperju, končala pri Jaki? FOTO: Pop TV
Priljubljeni šov Ljubezen po domače je v polnem razcvetu, zato mnogi že nestrpno ugibajo, kako se bo končal boj za srca junakov, ki so se odločili, da bodo srečo za iskanje sorodne duše poskusili na televiziji. 

Ker pa je Slovenija majhna, Škofja Loka pa tudi, je toliko bolj pričakovati, da se dobre novice hitro razvedo.

Kandidatka iz šova je noseča

Po naših neuradnih, a zanesljivih informacijah je ena od udeleženk šova, ki se je podala na domačijo bratov Hafner, že v veselem pričakovanju. Da, prav ste prebrali: 26-letni Jaka bo v začetku poletja postal očka.

Verjetno se sprašujete, kdo je kandidatka, ki je osvojila srce Jake. Če ste mislili, da je to Saška, v katero je na začetku šova mladenič zaljubljen, se motite. Njegovo srce naj bi po navedbah našega vira osvojila 26-letna Ana Podobnik iz Nakla, ki se je sicer v šov prijavila k Jakovemu bratu Gašperju. A očitno je ta ni najbolj navdušil, saj se je na koncu podala v objem mlajšega brata.
image
Ana Podobnik naj bi bila noseča. FOTO: Pop Tv

Ana je ob prihodu v šov razkrila, da sta v partnerskem odnosu zanjo pomembna zaupanje in iskrenost. Zaveda se, da je življenje na kmetiji težko, saj je vedno veliko dela, a pozitivno plat vidi v živalih, ki jih ima zelo rada. 

Povezane vsebine
Deli s prijatelji