ČESTITKE

Eden najlepših Slovencev razkril veliko skrivnost (VIDEO)

Znani slovenski par bo zibal.
Fotografija: Alen velja za enega najlepših Slovencev. FOTO: Facebook, Alen Kobilica
Odpri galerijo
Alen velja za enega najlepših Slovencev. FOTO: Facebook, Alen Kobilica

Januarja letos smo poročali, da se med manekenom Alenom Kobilico (49) in Majo Prašnikar, glasbenico in udeleženko resničnostnega šova Kmetija slavnih, plete več kot prijateljstvo. Zdaj pa bosta svojo ljubezen okronala na najboljši mogoč način. 

Alen je objavil videoposnetek, na katerem ima najprej v rokah nogavičko, nato otroško kapico, ki si jo hudomušno da na glavo, nato pa še otroške plenice. Da ne bi bilo kakšne nejasnosti, kaj želi s tem sporočiti, je paraolimpijec in podjetnik potrdil: »Ja, fotr bom

Čestitke so takoj začele deževati. Kdaj bo na svet prijokal prvi otrok enega najlepših parov slovenske estrade, pa ni znano.



Alen, ki je oslepel pred desetletjem po neuspešni operaciji, kljub temu ni obupal, zdaj pa bo prvič postal še oče. Postavni Primorec je bil pred leti kar sedem let z manekenko Karin Ziherl, o svojem razmerju s sedanjo prvo damo ZDA Melanio Trump pa vztrajno molči.

Maja je pred dnevi objavila fotografije, ki dokazujejo, da z Alenom na dopustu zelo uživata, je pa plavolaska spretno skrila svoj trebušček.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije