STRES?

Valentina Plaskan se je zgrudila sredi Ljubljane

Voditeljico nacionalke so odpeljali v klinični center.
Fotografija: Odstavljena voditeljica Valentina Plaskan. FOTO: Črt Piksi
Odpri galerijo
Odstavljena voditeljica Valentina Plaskan. FOTO: Črt Piksi

Kot so nam potrdili očividci, se je sredi Ljubljane zgrudila odstavljena voditeljica Dnevnika Valentina Plaskan. Kot smo že poročali, so bili na nacionalki o razlogih za takšno kadrovsko odločitev zelo redkobesedni. Potrdili so le, da pripravljajo nekaj voditeljskih in uredniških sprememb, o katerih bo javnost pravočasno obveščena. Plaskanovo so odpeljali v ljubljanski klinični center. Obrnili smo se tudi na voditeljico, njen odziv še čakamo. 

image_alt
»Ampak res, kaj točno je narobe z Valentino Plaskan, da ne more več vodit Dnevnika?«

Kaj se dogaja z zaposlenimi na RTV Slovenija, pred dobrim mesecem se je namreč podobno zgodilo voditelju Nejcu Krevsu, preverjamo na nacionalni hiši RTV. Odgovore objavimo takoj, ko jih prejmemo. 

image_alt
Nejc Krevs nam je razkril, kaj mu je po razrešitvi ponudilo novo vodstvo: Pretresen sem, saj se ...

Na RTV v času bivšega generalnega direktorja

Sicer pa je Valentina Plaskan prišla na RTV Slovenija v času, ko je bil generalni direktor Andrej Grah Whatmough, direktor TV Slovenija pa Uroš Urbanija. No, še pred odhodom Graha Whatmougha in Urbanije je na javni televiziji dobila redno zaposlitev, in sicer na delovno mesto voditelj osrednjih oddaj. A Plaskanova ni le televizijka. Tako je denimo pred meseci v svet poslala pesniški prvenec Stena srca. »Gre za poezijo, ki je nastajala dlje, odraža pa tako družbeno sliko kot bolj osebni, intimni portret, saj se ne boji odpirati navzven in biti ranljiva,« je pojasnila. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije