SERIJA

Drama s terapevtskim učinkom

Serija bo nastavila zrcalo slovenski družbi na področju ljubezni in odnosov.
Fotografija: Primož Vrhovec, Aleksandra Balmazović, Matej Puc, Živa Selan in Iva Krajnc FOTO: PLANET TV
Odpri galerijo
Primož Vrhovec, Aleksandra Balmazović, Matej Puc, Živa Selan in Iva Krajnc FOTO: PLANET TV

Si predstavljate serijo s terapevtskim učinkom? Prav takšna bo zelo kmalu na sporedu, in sicer 23. marca na Planet TV, v novi seriji Srečno samski bodo v glavnih vlogah zaigrali Živa Selan, Matej Puc, Aleksandra Balmazović, Iva Krajnc in Primož Vrhovec.

Humoristična drama bo raziskovala aktualne tematike medosebnih odnosov v sodobnih spreminjajočih se družbenih standardih, s tem pa bo serija, ki stoji na psiholoških temeljih, nastavila zrcalo slovenski družbi na področju ljubezni in odnosov. Za kaj pravzaprav gre? Glavna lika sta Maja in Peter, ki ju igrata Živa Selan in Matej Puc. Navzven živita sanjsko življenje, a med njiju se vrinejo težave v poslu in pri načrtovanju naraščaja. Na poti reševanja zakona obiskujeta terapije, na njih pa spoznata pestro druščino, predvsem pa različne čustvene odnose.

Majina starejša sestra Vida, ki jo igra Aleksandra Balmazović, se na primer najbolj posveča svoji karieri in partnerje menja kot po tekočem traku, tu je tudi šarmantni detektiv Denis (Andrej Murenc), ki se v terapevtsko skupino vključi pod krinko, žurerka Sonja (Sara Dirnbek), ki na spletu živi retuširano življenje, zasebno pa je nesrečna, preprost Srečko (Luka Cimprič), ki še vedno živi z mamo na domači kmetiji, a bi si rad našel punco, in samohranilka Fani (Tijana Zinajić), natakarica, ki ne prenaša filozofiranja in razmišlja racionalno.

Terapije vodita Bernard in Vida (Primož Vrhovec in Iva Krajnc). Zasebno imata odprto zvezo, poklicno pa on na poti do zdravega odnosa med dvema zagovarja predvsem oblikovanje samostojne osebnosti, ona pa izhaja iz predpostavke, da le ljubezen med dvema posameznikoma predstavlja vezivo in temelj za zanesljivo zvezo.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije