Dragan Bulič še v vojni s štajersko vedeževalko

100 tisoč evrov naj bi zadel Dragan.
Fotografija: Dobitnik viktorja za življenjsko delo FOTO: LJUBO VUKELIČ
Odpri galerijo
Dobitnik viktorja za življenjsko delo FOTO: LJUBO VUKELIČ

Sedem let že traja svojevrstna vojna med zdaj upokojenim radijskim glasbenim urednikom Draganom Buličem in vedeževalko iz Maribora Donatello Reyes, o kateri je tržni inšpektorat že pred časom opozarjal morebitne kupce njenih storitev, da gre za vedeževalko »z izjemnimi spretnostmi za izkoriščanje stiske in naivnosti starejših«.


»Res je, zdaj se preganjam z vedeževalko iz Maribora, ki je zagotavljala, da vrne denar, če ne bom zadovoljen z njeno storitvijo. Plačal sem ji 40 evrov, ona pa je od sedmih številk zadela le dve. Denarja mi kljub večkratnim zahtevam ni vrnila,« rad pove radijski urednik, dobitnik viktorja in eden boljših poznavalcev glasbe nasploh ter pravih promotorjev slovenske glasbe Dragan Bulič.
 

Spoznanje iz Tibeta za Ljubljano


Zgodba se je začela leta 2013, ko je vedeževalka v enem od svojih preroških pisem Buliču zatrdila, da bo med 16. septembrom in 16. oktobrom 2013 zadel 100.000 evrov. To spoznanje jo je menda prešinilo sredi Tibeta med meditacijo, zaradi česar je zadeva, kajpak, postala verjetnejša.


Da pa bo povsem gotova, pa mora Bulič jasnovidki nakazati 35 ali 40 evrov, saj mu bo to omogočilo, da ga bo pri izpolnjevanju listka vodila nevidna roka in mu bo govoril nevidni glas. V preteklosti je dobitnik viktorja Donatelli, kot pove, plačal že dvakrat, a mu je denar morala vselej vrniti, saj se napovedi nista uresničili. A leta 2013, je bila trdno prepričana »čarovnica«, se vsekakor bodo.
 

Stave padajo


In Bula, kot znanci kličejo upokojenega glasbenega urednika, ki prizna, da so zanj igranje lota in nekaj malega tudi vedeževalke šibka točka, je že začel sanjati, kako si bo privoščil »svoje stanovanje in še kaj …«


In Bulič se z vedeževalko, ki mu še kar ponuja svoje storitve, preganja naprej. V glasbenih krogih pa nekateri že sklepajo stave, ali bo Bula prej zadel glavni dobitek na lotu ali mu bo nemara štajerska vedeževalka prej vrnila tistih 40 evrov. Iz prve roke je redakcija Bulvarja Nedeljskih novic izvedela, da je število enih in drugih približno enako, le dva ali trije pa so »igrali« na presenečenje. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije