MIČNA GOSPODIČNA

Dončićeva Anamaria osupnila z dekoltejem

Manekenka je pripotovala iz ZDA, da bi se udeležila tedna mode.
Fotografija: In drugi dan v seksi oblačilih FOTOGRAFIJE: ARHIV NOVIC
Odpri galerijo
In drugi dan v seksi oblačilih FOTOGRAFIJE: ARHIV NOVIC

Medtem ko so oči slovenskih ljubiteljev igre pod obročema trenutno uprte v Dallas Mavericks, katerih gonilna sila bo v tej sezoni naš fantastični košarkar Luka Dončić, je njegova srčna izbranka Anamaria Goltes trenutno v domovini.

Študentka ekonomije in uspešna manekenka, ki je pred kratkim v ZDA podpisala pogodbo z modno agencijo, je tokrat v Sloveniji tudi zaradi jesenskega tedna mode, ki trenutno poteka na Fužinah v Ljubljani.

Prvi dan v športni opravi.
Prvi dan v športni opravi.
Dončićeva izbranka, ki je vedno v koraku z modnimi smernicami, je prvi dan presenetila s svojo športno opravo v kričeče rdečih odtenkih, že naslednji dan pa se je na dogodku pojavila v visokih petkah in elegantnejših oblačilih, v katerih je njen dekolte ves čas privabljal poglede prisotnih.

Anamarie smo mogoče res vajeni v kopalkah, a še nikoli ni presenetila s tako globokih dekoltejem, s katerim pa se je več kot očitno počutila izjemno sproščeno. Sicer pa se tokratna jesenska izdaja ljubljanskega tedna mode letos ponaša kar s tremi rekordi – traja največ dni do zdaj, ima rekordno število modelov pa tudi najdaljšo dolžino modne brvi v svoji zgodovini, revije namreč potekajo med zidovi Muzeja za arhitekturo in oblikovanje v treh dvoranah.
Letošnji teden mode podira rekorde.
Letošnji teden mode podira rekorde.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije