KONEC LJUBEZNI

Dokončno je počilo: Nadiya Bychkova ločena

Razšla se je z Matijo Škarabotom.
Fotografija: Nadiya in njen soplesalec Dan Walker, s katerim sta že večkrat zanikala govorice, da je med njima preskočila iskrica. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Nadiya in njen soplesalec Dan Walker, s katerim sta že večkrat zanikala govorice, da je med njima preskočila iskrica. FOTO: Instagram

Nadiya Bychkova (32), plesalka ukrajinskega porekla, ki je dolga leta plesala za Slovenijo, je velika zvezda tudi v Veliki Britaniji, vse odkar je prvič nastopila v šovu Strictly Come Dancing. Pogosto je pod drobnogledom britanskih rumenih medijev, ki so danes objavili novico, da se je razšla z nogometašem Matijo Škarabotom (33). Ekskluzivno novico je objavil Daily Mail, ki je za razhod izvedel od menda zanesljivega vira. 

image_alt
Konec bleščeče sezone slovenske plesalke? V tujem šovu so ji postavili ultimat

V zvezi se jima je rodila Mila (5), ki je zadnja leta veliko časa preživela v Londonu, kjer jo je čuvala babica Larisa. Zaročenca sta sicer zadnja leta živela ločeno življenje, saj je imela Nadiya službo v Londonu, medtem ko je Matija živel v Sloveniji. Zdaj se je intimna vez med njima dokončno pretrgala.

image_alt
Ponosna Nadiya Bychkova: Pomembno je le, da smo skupaj!

Po besedah neimenovanega vira, je Nadiya spoznala, da zveza na daljavo ne deluje, a da med njima menda ostaja še veliko ljubezni in spoštovanja.

image_alt
Nadiya Bychkova še vedno nima slovenskega državljanstva

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas