HČI ČISTILKE

Denise Dame odkrito o Avdiću in bradavičkah

Dejala je, da zadnje čase plačuje le še odvetnike.
Fotografija: Denise se je v Dilemah pojavila v seksi opravi. FOTO: Instagram, Robert Roškar
Odpri galerijo
Denise se je v Dilemah pojavila v seksi opravi. FOTO: Instagram, Robert Roškar

Denise Dame zagotovo zna opozoriti nase. Razvpita Korošica si je zdaj omislila svoj dokumentarec z naslovom Hči snažilke, v katerem nastopa tudi nekaj znanih Slovencev.

image_alt
VIDEO: Denise Dame v solzah: očetova smrt je sprožila vso to travmo


Denise, ki je pred časom začela služiti na onlyfansu, je med drugim spregovorila o svojem skromnem otroštvu, ko je bila veliko časa sama, saj je mama delala kot čistilka, oče pa ji je kmalu umrl. Spregovorila je tudi o svoji odvisnosti od alkohola in se pohvalila, da je v Londonu naredila intervju za i-D Magazine. »Tukaj v Sloveniji mi pa na radiu govorijo, da je Bog vzel napačnega človeka,« se je spomnila svojega gostovanja pri Denisu Avdiću v studiu Radia 1, ki je dvignilo veliko prahu.Denise je pri Avdiću gostovala konec aprila 2018, dva dni za tem, ko je umrl igralec Demeter Bitenc, in tedaj je radijski voditelj izrekel besede, s katerimi je šel po mnenju marsikoga predaleč, češ da je Bog vzel napačnega človeka. »Ne vem, kaj naj rečem, Denis. Spravljaš me v neprijeten položaj. Meni je neprijetno že ves čas. Imela sem največji škandal, zdaj mi pa še ti postavljaš neprijetna vprašanja,« je tedaj dejala Denise s solzami v očeh, tik preden je zapela svojo Meduzo in zapustila studio. 

image_alt
Denise Dame udarila po znani Slovenki: Kdo bi plačal za to?


»Saj vem, da sem marsikaj rekla, ampak ... Sicer pa, saj so vsi vedeli, da sem bila pijana. Pa še kaj drugega ...« je komentirala v dokumentarcu, kjer je pokazala tudi outfit, ki ga je nosila med svojim gostovanjem v Dilemah Roberta Roškarja. Takrat je oblekla mrežasti top, bradavičke pa si je prekrila s t. i. pasties oziroma nalepkami za bradavičke. Priznala je, da se je na začetku malce bala. »Saj veš, kakšne izkušnje imam z Radiem 1 in Avdićem, ampak je bil v redu, sva se 'zaštekala',« je povedala o Roškarju.

image_alt
Denise Dame zavrnili: To je primer za policijo (VIDEO)


Na koncu je Denise priznala, da plačuje le še odvetnike, saj je v sodnem procesu, kjer naj bi se znašla, ker je preveč zaupala napačnim ljudem.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas