DOBRODELNO

Denar za športnike zbirali v igralnici

Znani so na igrah na srečo priigrali tri tisoč evrov. Znesek bo šel v roke nadarjenim mladim športnikom.
Fotografija: Prva tri mesta so osvojili Klemen Mramor - Clemens, Christine Zadnikar ter Matjaž Mavri Boncelj, mister Slovenije 2018. FOTOGRAFIJI: IVAN BLIZNETSOV
Odpri galerijo
Prva tri mesta so osvojili Klemen Mramor - Clemens, Christine Zadnikar ter Matjaž Mavri Boncelj, mister Slovenije 2018. FOTOGRAFIJI: IVAN BLIZNETSOV

V prenovljenem Casinoju Admiral Lev so se zbrali znani obrazi ter se udeležili turnirja na igralnih avtomatih. Srečo so preizkusili Tilen Lotrič, Klemen Mramor - Clemens, Uroš Smolej, Kristie Clé, Christine Zadnikar, mister Slovenije 2018 Matjaž Mavri Boncelj, aktualni mister Simon Blažević, Rado Mulej ter zmagovalec šova Masterchef Anže Kuplenik.

Pia Pustovrh je obujala športne spomine s predsednikom fundacije Olympic Mirom Cerarjem st.
Pia Pustovrh je obujala športne spomine s predsednikom fundacije Olympic Mirom Cerarjem st.

Izkupiček je šel v roke fundaciji Olympic, ki podpira nadarjene športnike iz socialno šibkejših okolij, njen predsednik je Miro Cerar st. Znani so zbrali tri tisoč evrov, to pa je bil dovolj dober razlog za zabavo pozno v noč, za katero sta poskrbela voditeljica Pia Pustovrh in Matjaž Kumelj. Klemen Mramor je imel največ sreče, saj je priigral največ denarja in tako zmagal na turnirju znanih.

»Zmage sem vesel, saj sem lahko pripomogel k temu, da smo zbrali denar za dobrodelnost, sem pa presenečen, da mi je šlo tako dobro, saj načeloma nimam ravno veliko sreče. Vse v mojem življenju je prigarano z vztrajnostjo in pridnostjo,« nam je zaupal. Drugo mesto je pripadlo pevki Christine, ki najraje igra ruleto. »Srečo imam, nazadnje sem priigrala dvakrat več, kot sem vložila,« pravi. »Od danes imam rad igre na srečo,« pa je z nasmehom dejal Tilen Lotrič, ki je sicer prepričan, da je vsak od nas rojen pod srečno zvezdo.

Med znanimi gosti smo opazili novopečenega direktorja gledališča v Trstu Danijela Malalana, manekena in oblikovalca modnih dodatkov Gašperja Tratnika, mistra Slovenije 2015 Matjaža Lesjaka ter plesalko Svetlano Cigoj z njeno skupino The Exquisites. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije