BOMBASTIČNO

Dala jih je v prvi plan: prepoznate oprsje znane Slovenke?

Pred leti je slavila v resničnostnem šovu.
Fotografija: Oprsje je dala v prvi plan. FOTO: Facebook, Pia Filipčič
Odpri galerijo
Oprsje je dala v prvi plan. FOTO: Facebook, Pia Filipčič

Če jih imaš, jih pokaži, si verjetno misli marsikatera zvezdnica. Govorimo seveda o oprsju, pa najsibo naravno ali pa delo lepotnih kirurgov.

Pred petimi leti je tedaj 22-letna Primorka Pia Filipčič slavila v šovu Big Brother in dobila glavno nagrado 50 tisoč evrov. Napovedala je, da bo del nagrade porabila za operacijo spremembe spola, pomagala družini in si privoščila tudi kako potovanje. Operacija za spremembo spola še ni prišla na vrsto, je pa Pia povečala svoje oprsje in ga pogosto postavi na ogled.

Pia Filipčič je zadnje čase blondinka. FOTO: Facebook, Pia Filipčič
Pia Filipčič je zadnje čase blondinka. FOTO: Facebook, Pia Filipčič

Pia, ki se je preizkusila tudi kot pevka, se poskuša zadnje čase uveljaviti kot spletna vplivnica. Po zgledu razvpite Korošice Denise Dame na spletni platformi Only fans, ki ponuja erotične vsebine, deluje pod imenom Miss Pia. Pred leti je šokirala, ko je objavila posnetek, na katerem je brala zlobna sporočila, ki jih je prejemala. Manjkalo ni vprašanj o oralnem zadovoljevanju in fotografij penisov neznancev.
 
Preberite tudi:

FOTO: Gola Pia Filipčič: pokazala, kaj ima (oziroma česa nima) spodajV preteklosti je spregovorila tudi o tem, kako je njen tedanji fant sprejel dejstvo, da ima penis. Dejala je, da večino fantov navidezno moti, da ima penis, ampak le na začetku.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas