BURNA DEBATA

Znana Slovenka po oddaji udarila: »Obnašale so se kot nezrele kokoške«

»A so njim plačali, da gredo na tak nivo«?
Fotografija: Potekala je burna debata. FOTO: RTVS
Odpri galerijo
Potekala je burna debata. FOTO: RTVS

Petkova oddaja Zadnja beseda je v javnosti dvignila veliko prahu. V goste je namreč prišla Lea Filipovič – Lepa afna. Z videoblogerko, sicer vzornico mnogih slovenskih najstnic, so spregovorile Valentina Smej NovakJadranka Juras, Milena Miklavčič in Vida Žabot. Beseda je tekla o odgovornosti t. i. vplivnežev na družbenih platformah.

Oglasila se je Teja Jugovic. FOTO: Instagram
Oglasila se je Teja Jugovic. FOTO: Instagram
Mnogi uporabniki spletnih omrežij so prepričani, da so se komentatorke do gostje obnašale zasmehovalno in ponižujoče, večkrat je celo niso pustile do besede. Jurasova ji je med drugim dejala, da to kar počne za preživetje, zanjo ni poklic. Po oddaji se je odzvala tudi Lea, ki je dejala, da razume nenaklonjenost nekaterih žensk v oddaji, a ne vseh.

Lei v bran je stopila tudi videoblogerka Teja Jugovic, znana kot Cool mamacita. »Jaz ne vem, a so njim plačali, da gredo na tak nivo in se obnašajo kot nezrele kokoške,« pravi Teja. Kot poudarja, od žensk, »ki so najbrž dale veliko skozi in imajo neko širino«, česa takšnega ni pričakovala. »Vsa čast Lei, da je ohranila mirno kri, da je bila diplomatska, jaz zagotovo ne bi bila.«

Oddajo si lahko ogledate na tej povezavi.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije