Zmago Jelinčič Plemeniti ostaja poročen

Narok, ki bi se moral zgoditi 26. maja, je sodišče preklicalo in preložilo za več kot mesec dni. Prvak SNS si želi čimprejšnje razveze, da se bosta punčki lahko že letos kopali na morju.
Fotografija: Zmago Jelinčič Plemeniti. FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Zmago Jelinčič Plemeniti. FOTO: Leon Vidic, Delo

Koronavirus je tako rekoč ustavil svet. To smo začutili na številnih področjih, tudi v sodstvu. Nekateri so si zaradi tega oddahnili, drugim pa to hodi še kako narobe, saj si želijo čimprejšnjega epiloga zadev, v katerih so udeleženi.

Med tistimi, ki jim prestavljanje narokov na sodišču para živce, je tudi Zmago Jelinčič Plemeniti. Poslanec in prvak stranke SNS si želi čimprejšnje razveze od za zdaj še žene Monike Zupanc Jelinčič, ki se je od njega že pred časom odselila k ljubimcu Roku Mikliču. A bo moral še malce počakati. Sodišče je v obrazložitvi za prestavitev naroka zapisalo, da se narok prekliče in prestavi na začetek julija zaradi generalnega preklica predsednika sodišča.
 
​Preberite tudi:
Jelinčič izgubil prvo bitko proti Moniki: Je*** tako državo
Zmago Jelinčič znova udaril: o kavsanju, Moniki in nočnih prijateljih
Iz družinske hiše Jelinčičevih izginile stvari
Ženi Moniki bi Zmago pobral skoraj vse
Zmago Jelinčič izpraznil Monikine omare: poglejte, kaj vse je na seznamu (FOTO)

Jelinčič nam je potarnal, da se postopek razveze – po njegovem mnenju to ni neki grozen postopek, a se je sodišče pač tako odločilo – prestavlja že od marca. Kolikor mu je znano zaradi koronavirusa, medtem ko si on želi le čimprejšnje razveze: »Jaz bi rad, da se čim prej konča, da dobim vodo in elektriko, da lahko končam hišo, vključim bazen in da se bosta lahko punčki že letos kopali na morju.« Ali bo to mogoče, bomo šele videli. Po preklicih in preložitvah mu gre na roko, da bodo letošnje sodne počitnice skrajšane: trajale bodo dva tedna, in sicer od 1. do 15. avgusta.

Z Moniko se ne slišita, nam je povedal in dodal: »Pošlje kak esemes v zvezi z otroki.« Pred kratkim sta se dogovarjala, da bi se dobila in se pogovorila, a sta po krajšem usklajevanju kraja srečanja vrgla puško v koruzo in ostala vsak na svojem bregu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije