Živčni zlom pred kamerami, blondinki grdo udarili po Slovenki Nuši

Norčevale so se iz nje tudi zaradi izgovorjave hrvaških besed.
Fotografija: Nuši je bilo žal, da je Miju zaupala, da že osem mesecev ni bila na zmenku. FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
Nuši je bilo žal, da je Miju zaupala, da že osem mesecev ni bila na zmenku. FOTO: Voyo.si

V včerajšnji oddaji Sanjski moški, v kateri se je za srce Mija Matića borila tudi Nuša Rojs, je bilo precej pestro. Visokonoga Silvia je doživela živčni zlom, saj je Mijo spet ni povabil na prvi zmenek v dvoje, namesto nje je namreč poleg drugih deklet znova izbral prav Nušo. Silvia je padla, kot je stanje sama poimenovala, v manično depresijo, saj je histerično vpila in jokala, v naslednji sekundi pa se je smejala. »Lepa sem, pametna sem, zakaj on tega ne opazi?« se je spraševala.
 

Preberite tudi: Nuša Rojs pozabila na Mija, zdaj je srečna z Matejem​



»Narobe izgovarja besede«

Silvia ni mogla zadržati čustev. FOTO: Voyo.si
Silvia ni mogla zadržati čustev. FOTO: Voyo.si
Ko Slovenke ni bilo v dnevnem prostoru, so se preostala dekleta precej razgovorila o njej. Na Nušin račun se je šalila tudi njena največja tekmica Mihaela. »Malce se norčujem iz Nuše, ker sem videla, kako ljubosumna je bila, ko sem se vrnila. Raztrgati me je hotela. To sem videla samo jaz. Ampak prvič sem začutila odpor pri njej. Samo do mene, do nobene druge,« je potarnala.

Tudi Barbara Slovenki ni prizanesla, spotaknila se je tudi ob njeno znanje Hrvaščine. »Nuša ne zna igrati pošteno. Igra igro, pred njim pa se vede kot prava ženska. Nam pravi, da nima pojma o ničemer, napačno izgovarja besede ... Ni slab človek, daleč od tega, igro pa nedvomno igra,« je dejala svetlolaska.

Pravljica se ni srečno končala

Kot je že znano, se je snemanje oddaje zaključilo že lani, prav Nuša pa je na koncu osvojila srce 27-letnega Hrvata. A njuna romanca ni trajala dolgo. Nuša je le dva dni po koncu oddaje (ko je bila prikazana na televiziji, snemati so jo prenehali že avgusta) na družabnem omrežju oznanila, da se zveza z gospodom popolnim ni obnesla in da sta se razšla. Morebiti pa so imele nekdanje sotekmovalke le prav o njeni nameri.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije