KONCERT SLOVENSKIH NOVIC

Zažigali bomo Slovenijo!

Glasbeniki se že veselijo koncerta Zažigamo Slovenijo in vaše družbe. Energija je v ekipi, pravijo Modrijani, Tanja Žagar pa, da bo carsko.
Fotografija: Modrijani zagotavljajo, da so v odlični formi, in se veselijo koncerta. FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Modrijani zagotavljajo, da so v odlični formi, in se veselijo koncerta. FOTO: Mediaspeed.net

Slovenske novice letos praznujejo že 28. rojstni dan, tudi v teh, za časopise nemirnih časih pa, dragi bralci, ostaja po vaši zaslugi najbolj bran časopis v Sloveniji. Zato smo se v uredništvu odločili, da naše druženje proslavimo z veliko glasbeno zabavo, ki bo hkrati poklon slovenskim glasbenikom in vsemu slovenskemu.
Modrijani zagotavljajo, da so v odlični formi, in se veselijo koncerta. FOTO: Mediaspeed.net
Modrijani zagotavljajo, da so v odlični formi, in se veselijo koncerta. FOTO: Mediaspeed.net

Koncert Zažigamo Slovenijo se bo odvil 5. aprila na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, lepo vabljeni, da se nam pridružite na njem. Na odru nas bodo zabavali glasbeniki in skupine, ki slovijo po tem, da znajo narediti najboljši žur.
»Vem, da bo carsko!« pravi Tanja Žagar. FOTO: Mediaspeed.net
»Vem, da bo carsko!« pravi Tanja Žagar. FOTO: Mediaspeed.net

Prepevali nam bodo priljubljeni Modrijani, vedno odlični Čuki, energična Tanja Žagar in skupina Avantura, v žuriranju neprekosljivi Kingstoni, Pop Design, ki ob vzponih in padcih ostaja skupina z zavidljivim številom že skoraj ponarodelih hitov. Manjkali ne bodo niti Veseli svatje (le kdo ne pozna njihove uspešnice Na fuzbal me pust) in sloviti didžej Dady, ki vrti glasbo že več kot 30 let.
 

Nastopajoči v nizkem startu


Nastopajoči na koncertu Zažigamo Slovenijo se večera v vaši družbi že nadvse veselijo. »Vsak koncert, tudi tega, pričakujemo s strastjo. Oder je za Modrijane življenjski prostor in na njem se počutimo domače. Tudi na dogodku Zažigamo Slovenijo se bomo maksimalno potrudili,« v imenu Modrijanov obljublja Blaž Švab.
Veseli svatje bodo zapeli tudi svojo uspešnico Na fuzbal me pust. FOTO: Mediaspeed.net
Veseli svatje bodo zapeli tudi svojo uspešnico Na fuzbal me pust. FOTO: Mediaspeed.net

»Z vsemi nastopajočimi smo prijatelji in dobri glasbeni sodelavci in veselimo se, da bomo nastopali skupaj. Energija je v ekipi. Moč je v teamu. Vsi skupaj se bomo potrudili, da bomo zažigali. Mi bomo zažigali z našimi pesmimi in lepim večglasnim petjem. Ne bomo pozabili na energijo, ne bomo pozabili na emocije,« zagotavlja pevec in dodaja, da je skupina zaradi številnih nastopov zadnje čase v izjemni kondiciji.


»Občutki ob pričakovanju koncerta so prav zažigalni! Veselim se in komaj čakam, da se ta nora noč zgodi. Vem, da bo carsko!« je navdušena Tanja Žagar, ki se v teh dneh redno vozi v Prekmurje na vaje s skupino Avantura. Kdo bo najbolj zažigal, težko reče, pravi pa, da zagotovo ve, kdo bo najbolj zažagal. In s čim namerava na odru zažigati Tanja? »Z odličnim žurerskim repertoarjem in s svojim zažigalnim žagarskim basom,« pravi.


Žur do jutranjih ur


Poleg glasbenikov, ki bodo poskrbeli za petje in ples do jutranjih ur, bodo za židano voljo skrbeli tudi posebni gostje – najbolj znana slovenska mama – mama Manka, milicist Franci ter dr. Stulz. Koncert pa ne bo le dobra zabava za vas, dragi bralci, ampak tudi zasluženo slavje za tiste, ki nam priskočijo na pomoč takrat, ko jo najbolj potrebujemo – slovenskim gasilcem.
Na dogodku bo nastopil legendarni didžej Dady. FOTO: Facebook
Na dogodku bo nastopil legendarni didžej Dady. FOTO: Facebook

Na dogodku bo namreč potekal zaključek naše akcije Iščemo naj prostovoljno gasilsko društvo, kjer boste med vsemi, ki požrtvovalno pomagajo ob prometnih in naravnih nesrečah ter seveda požarih, izbirali tisto, ki se vam je s svojimi dejanji še posebno vtisnilo v srce. In kako do vstopnic za koncert Zažigamo Slovenijo?


Najceneje jih lahko kupite na prodajnih mestih Petrol, na prodajni mreži Moje karte in spletni strani Gospodarskega razstavišča. S kančkom sreče si lahko svojo vstopnico priborite tudi v nagradni igri, ki jo bomo objavili v sobotnem časopisu.

Kaj vse se bo na koncertu dogajalo, pa lahko spremljate na spletni strani zazigamo.si in na profilu na facebooku Koncert Zažigamo Slovenijo! Prišepnemo vam lahko le še to, da bomo na dogodku nekaj srečnežev pocrkljali tudi z darili.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije