NASILNICA

Vročekrvna Aneta v Poreču poškodovala dva policista

Udeleženka šova Kmetija pljuvala, grizla in brcala, ko so jo po trku ustavili.
Fotografija: Aneta Andollini FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Aneta Andollini FOTO: Zaslonski posnetek

V teh dneh je zaokrožila zgodba o Slovenki, ki je pri Poreču na Hrvaškem povzročila nesrečo. V trčenju so jo udeleženci odnesli brez poškodb ali le z lažjimi, a kar je sledilo po nezgodi, je zgodbo poneslo v svet.

Nesreča se je zgodila na cesti od Tara do Poreča v soboto okoli 18. ure. Slovenka, stara 34 let, je vozila peugeota 508, ljubljanskih registrskih oznak, in tik pred krožiščem zaradi neprilagojene hitrosti trčila v vozilo pred seboj – to je upravljal 57-letnik. Trčenje je bilo tako silovito, da je avto Slovenke odbilo stran, na travnati otok, ki ločuje smerni vozišči, in tam je pomendral še znak. Hitro so posredovali policisti, a njihova prisotnost Slovenke ni pomirila, temveč jo je kvečjemu še bolj razdražila.
Aneta Andollini je v šovu Kmetija priznala, da je imela težko otroštvo. FOTO: Voyo
Aneta Andollini je v šovu Kmetija priznala, da je imela težko otroštvo. FOTO: Voyo

Na može v modrem je, tako piše v policijskem poročilu, vpila in k njim pristopala preblizu. Odrejen ji je bil alkotest, a ga je zavrnila in v policijskem postopku nikakor ni želela sodelovati, hodila naj bi celo stran od policijskega vozila. Ko so imeli policisti obnašanja Slovenke dovolj, so uporabili prisilne ukrepe in sredstva. A 34-letnica se jim je upirala, v enega od policistov je pljunila in ga ugriznila (na srečo le v ščitnik, ki ga je imel nameščenega na nogi), drugega pa je uspešno brcnila v glavo. Med vsem navedenim je vpila in možem v modrem grozila s smrtjo.


Na srečo so vročekrvnico na koncu vendarle obvladali, a ne brez bojnih ran. Dva policista sta bila namreč med posredovanjem lažje poškodovana, lažje pa je bila v trčenju poškodovana tudi 31-letna sopotnica iz avta Slovenke. V poročilu policisti še zapišejo, da se bo morala 34-letna Slovenka zaradi vseh svojih dejanj zagovarjati na sodišču.
 

Čisto podivjala


Hrvaški portali so nasilni voznici kmalu dali ime. Zapisali so, da je za volanom slovenskega peugeota sedela Aneta A., medtem ko je bila njena sopotnica Manca T. Povzeli so celo grozljive besede, ki jih je menda izrekla policistom: »J***** bom m**** tistemu, ki me je zvezal. Maščevala se bom. Policijske smeti, vi ste živina! Ubila vas bom in vse vaše,« naj bi vrelo iz nje. Po pisanju portala 24sata naj bi bila vidno pijana, o čemer priča tudi okoli petminutni videoposnetek vijugajoče vožnje peugeota, ki se je večkrat le za las izognil trčenju, vse do usodnega krožišča. Po posredovanju policije in incidentu naj bi Slovenka še isti večer končala na psihiatričnem oddelku puljske splošne bolnišnice.


Kmalu so se oglasili naši viri in nam prišepnili, da naj bi bila vročekrvnica znana Slovenka Aneta Andollini. Gre za javnosti dobro znano tekmovalko resničnostnega šova Kmetija, ki se je uspešno prebijala iz tedna v teden in na koncu izpadla tik pred finalom za glavno denarno nagrado. Mamica dveh otrok je v resničnostnem šovu javnosti pokazala, da je fizično močna, pred kamerami pa je razkrila tudi, kako ranjena je njena duša. Že zelo zgodaj je ostala brez očeta, z mamo se ni razumela najbolje, deležna naj bi bila tepeža, zato je tudi dejala, da nikomur ne privošči otroštva, kot ga je imela sama.
 

V fazi iskanja


Aneta je po koncu resničnostnega šova Kmetija, to je bilo decembra 2018, spregovorila za spletne Slovenske novice in nam zaupala: »Jaz sem v obdobju, ko se iščem. Edini iskreni odgovor na vprašanje, kaj si želim, bi bil 'ne vem'. Po eni strani bi si želela normalnega partnerja, da bi imela družino, da bi se vse to umirilo, po drugi pa si želim nadoknaditi ta mladostniška leta, ki sem jih posvetila otrokoma, in potovati ter se zabavati.« Kaj je izbrala, je danes jasno. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije