LEPOTNI TRIKI

VIDEO: Znana Slovenka razkrila svojo skrivnost

Takole Tina Gaber skrbi za svojo grivo.
Fotografija: Tina Gaber. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Tina Gaber. FOTO: Facebook

Ni skrivnost, da mehki kodri in dolgi lasje začarajo marsikaterega moškega. In tega se ženske dobro zavedajo. Tina Gaber je v videu pripadnice nežnejšega spola povabila kar v svojo lepotilnico in jim zaupala nekaj trikov za lepoto, ki ji bo v prazničnem decembru podlegel marsikateri pripadnik moškega spola.
 
Registrirana lobistka, magistrica sociologije in znana slovenska misica je na youtubu objavila video, kjer je po vzoru svetovnih youtuberk uprizorila lasno rutino. Gledalce je očarala s svojimi bujnimi lasmi in na svoj humorni način svetovala o najrazličnejših trikih.

Mi smo jo poprosili za komentar: »Družabna omrežja so že več kot deset let moj hobi, zadnja leta tudi vir zaslužka in zanimiva, a kompleksna platforma, o kateri se vsakodnevno izobražujem, saj tudi upravljam profile nekaj podjetij. Hkrati pa obožujem montažo videov. To je nekaj kar lahko delam 12 ur v kosu in tako močno padem noter, da celo pozabim, da vmes nisem nič jedla. Zadnji video ima zelo lep odziv, je pač v 'mojem' stilu in to imajo moji sledilci radi, saj čutijo, da sem iskrena.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije