LJUBEZENSKA ZGODBA

VIDEO: Vid Valič izstrelil babico in dedka med zvezde

Sredi kuhinje sta mu zaupala svoje ljubezenske zgodbice.
Fotografija: Babica Vida Valiča je nekdanja učiteljica. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Babica Vida Valiča je nekdanja učiteljica. FOTO: posnetek zaslona

Igralec in voditelj Vid Valič je na facebooku poskrbel za prikupno objavo svoje babice in dedka, ki sta se razgovorila o svoji mladosti. Z Valičevimi sledilci sta delila podrobnosti iz svojega življenja. Med drugim sta povedala, kdaj je med njima preskočila iskrica, s čim je dedek očaral babico, kako so dedku ponagajali kolegi, ko je prvič prespal pri bodoči ženi, in kako se je dogovarjalo za poroko v »socialistični Jugoslaviji.«

Peš v Konjice

Med pripovedovanjem sta si dolgoletna zakonca tudi hudomušno ponagajala. Babica je tako od moža zahtevala pojasnilo, zakaj ji je odgnal ženina. »Katerega ženina?«, jo je vprašal. »Sergeja. Bogi revež, je moral peš nazaj v Konjice,« se je spominjala babica.

Dedek ji ni ostal dolžen in je širši slovenski javnosti – vprašanje sicer je, koliko se učinka Vidove objave zaveda – priznal, da ga je žena »prisilila v poroko«. Več kot romantika naj bi v tistem času pomenil status oziroma to, koliko je imel kdo pod palcem.

Valič je ob posnetem videoposnetku zapisal: »Vprašal sem svojo babico in dedka, kaj sta romantičnega naredila drug za drugega. In tole je bil odgovor:«


Sledilci so nad objavo navdušeni. Sodeč po številu ogledov, sta Vidova stara starša postala novi slovenski spletni zvezdi.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije