SIMPATIČNO

VIDEO: Tonin vrača udarec, to odgovarja šalljivcem na njegov račun

»Še nekaj časa me boste morali trpeti,« je dejal.
Fotografija: Matej Tonin. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Matej Tonin. FOTO: Twitter

Šale na njegov račun predsednika stranke NSi Mateja Tonina, ki se je v javnosti pojavil z nepopolnim nasmeškom zaradi manjkajočega sprednjega zoba, niso pretirano prizadele. »Če zabava vas, zabava tudi mene,« odgovarja komunikacije vešči Tonin.


»Danes se že ves dan smejim socialnim omrežjem, ki se ukvarjajo z mojim zobom. Res je, zato sem si tudi nabavil zobni aparat. Samoplačniško, ker je naše javno zdravstvo tako dobro. Trudim si urediti zobe, a me tisti, ki te stvari nosite, verjetno razumete, da to ne gre čez noč. Kljub temu se ne sramujem svojega nasmeha in ga bom še vedno z veseljem pokazal. Slovenija me bo morala še nekaj časa trpeti, a če se ob tem zabavate, sem vesel, da vas nasmejim. Pa srečno!« je povedal Tonin in se od srca in na vsa usta nasmejal.

Posnetek si je ogledalo okoli 6000 ljudi, pod njim pa so sledili številni komentarji v podporo simpatični potezi Tonina, ki se je spretno pošalil na svoj račun. A šale se niso ustavile. Nekdo je vprašal: »Kaj bo prinesla zobna miška?«

Preberite še:

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije