KAMERA POSNELA

VIDEO: Tega v oddaji Ljubezen po domače niso pokazali. Razkrivamo vročo akcijo

Zgodilo se je na Milanovem posestvu.
Fotografija: Dovolila mu je, da se je dotika po mednožju. FOTO: Pop TV, Ljubezen po domače
Odpri galerijo
Dovolila mu je, da se je dotika po mednožju. FOTO: Pop TV, Ljubezen po domače

V šovu Ljubezen po domače se nam pri nekaterih kandidatih že zdi, da vemo, kako se bo končalo, medtem ko je pri Milanu še vse odprto. Moramo pa vedeti, da kamere niso 24 ur na dan z njimi, zato nam marsikaj ostane skrito, ustvarjalci šova pa tudi skrbno izberejo, kaj od posnetega materiala nam prikažejo in česa ne. Tako nam je za zdaj zamolčana vroča akcija na Milanovem posestvu, ki je sledila tlačenju grozdja: treba se je bilo umiti in to so razgreteži storili kar na dvorišču.

»Normalno, da je bilo treba punce potem tudi oprati. Če so že bile polne grozdja ... To sem jaz z veseljem naredil, in če je le bila možnost, sem jo prijel za kako tako nepričakovano mesto,« je dejal do ušes nasmejani Milan. Šaljivec se je najprej lotil Raseme in jo z vodo brizgal tudi po glavi, zaradi česar mu je ta hitro cev vzela iz rok in mu vrnila milo za drago. Suha pa ni ostala niti Irena. Ta je z njega potegnila hlače, kar pa je bilo Milanu očitno všeč, saj je nato le v spodnjem perilu poplesaval po dvorišču. 



Svoje minute umivanja z Milanom je po Rasemi želela tudi Irena. »Daj še mene malo,« mu je dejala. Milan je z veseljem pograbil cev in jo umil. Grabil jo je za zadnjico, nič kaj sramežljiva Irena pa se je obrnila in pustila, da se je dotika tudi spredaj. 

Po umivanju je Milan dejal, da bo naslednje leto novo grozdje, zato je čisto za to, da stvar ponovijo. Ali ga bo pripravljena deliti tudi kandidatka, pa je drugo vprašanje ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije