RESNIČNOSTNI ŠOV

VIDEO: Štala na kmetiji: Greš mi na k****

Glava družine je postal 18-letnik, ki mu je kmetija tuja.
Fotografija: Prenova zapuščene hiše v turistično kmetijo. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Prenova zapuščene hiše v turistično kmetijo. FOTO: Pop TV

Posestnika Aneta in Franko ne najdeta skupnega jezika. Tokrat je prepiru botrovala povsem malenkostna zadeva, od katere pa je lahko odvisen obstoj na kmetiji – Pratika. Ene namreč niso našli, zato je Aneta obtožila Franka, da jo ima on, ta pa ji s prstom pokazal nazaj nanjo. Na koncu jo je našla Zdenka na omari v kopalnici. Nekdo jo je torej skril, a krivca niso našli.


Aneta in Franko sta si izmenjala nekaj sočnih. Franko, ji je rekel, da je 'drama queen', ki obvlada igro, Aneta pa njemu, da bi mu zavila vrat in da ji gre na k**** (?). Tekmovalci so bili ob njunem dialogu zmedeni. Luka je ob tem dejal: »Ne vem, kdo je boljši igralec.«

Nova glava družine je postal komaj polnoletni Nik, ki priznava, da mu je kmečko delo povsem tuje. FOTO: Pop TV
Nova glava družine je postal komaj polnoletni Nik, ki priznava, da mu je kmečko delo povsem tuje. FOTO: Pop TV

Skupaj se morata prhati

Kot pes in mačka sta na kmetiji tudi Aneta in Franc. Odhajajoči Joel se je na njun račun želel maščevati Francu, zato je v pismu napisal, da mora biti en teden priklenjen na Aneto. To pomeni, da se morata skupaj prhati, spati, jesti, voziti traktor ...

Aneta kot stric iz ozadja

Franca, ki ima na kmetiji največ izkušenj, skrbi, kako bo delo opravljeno, saj je Joel za glavo družine imenoval najmlajšega tekmovalca, 18-letnega Nika. Ta pa se, kot kaže, dobro razume z Aneto. »Tako kot mu bo rekla, tako bo,« pravi Franc, ki meni, da je Aneta Nikov 'stric iz ozadja'. Da se namesto Nika odloča Aneta, misli tudi Franko.

Zaradi izgubljene Pratike je padlo precej grdih besed. Našla jo je Zdenka. FOTO: Pop TV
Zaradi izgubljene Pratike je padlo precej grdih besed. Našla jo je Zdenka. FOTO: Pop TV

Nik: Pojma nimam, sem iz bloka

Dvomi o Nikovi sposobnosti vodenja se kažejo kot upravičeni, saj je potrdil, da se nikoli ni ukvarjal s kmetijo in da o tovrstnem delu nima pojma, ker je živel ves čas v bloku. Gospodarica Nada je tako zelo jezna na trenutno glavo družine, saj je vse na pol narejeno. Za nalogo so sicer dobili prenovo zapuščene hiše, ki jo morajo spremeniti v turistično kmetijo.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije