VIDEO: Slovenski resničnostni šovi: padla je vroča akcija, pa ne samo enkrat

Seksajo tudi brez zaščite.
Fotografija: Lara in Žiga v Baru na Planet TV. FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
Lara in Žiga v Baru na Planet TV. FOTO: Planet TV

Začel se je resničnostni ​šov Kmetija, tekmovalci pa so že razkrili tudi svoje simpatije. To, da imajo nekateri med njimi doma »prikolice«, nekaterim ni preveč mar, češ da se ta tako in tako lahko »odklopi«. Kako vroča bo letošnja Kmetija, bomo šele videli, so pa nekateri slovenski resničnostni šovi v preteklosti ponudili kar nekaj vročih trenutkov. 

La Toya in Artur Štern

V eni od Kmetij sta se pred leti zbližala pornesa La Toya in Artur Štern, nesojeni kandidat za predsednika države. Padli so poljubi, menda tudi seks. Golote vajeni Artur si takrat med seksom na korenjaka ni nadel »pelerine«, La Toyina izjava pa je takrat presenetila marsikoga. Dejala je namreč, da mu je nekako zaupala, saj da je vendarle doktor. Spletna enciklopedija Wikipedija razkriva, da je Štern doktor bioloških znanosti, magister medicinskih ved, doktor veterine, diplomant mednarodnega kurza mirovnih študij in metabiolog.

Jasmina in Robert

​Leta 2007 je padel seks v šovu Big Brother. Strastem sta se predajala Jasmina Ržen in Robert. Pa ne samo enkrat. Menjavala sta tudi poze, pri seksu pa se nista trudila biti diskretna, tako da so kamere ujele tudi nekaj gole kože, ki je zazevala izpod odeje.

​Ksenija in Marko

Precej naklonjena sta si bila v Big Brotherju Ksenija Kranjec in Marko Ubiparip. Po strasteh pod kamero in pred kolegi tekmovalci sta deklina z umetnimi prsmi in postavni mladenič romanco nadaljevala tudi zunaj štirih zidov najbolj slavne hiše pod kamerami, a ne dolgo.

Joel in Ivona

Za vroče dogajanje v Baru na Planet TV sta poskrbela Joel Srbu in Ivona Pavlović. Z duhovitežem sta počela marsikaj in marsikje. Objavili smo tudi priznanje mladenke o seksu, za katero se je kasneje razvedelo, da je celo poročena.

​Mirela in Marko

Posteljne radosti sta si v Big Brotherju privoščila Mirela Lapanović in Marko Jovanović. Mamica je zunaj sicer imela partnerja, a se je v visokoraslega temnega lepotca tako zaljubila, da se je odločila svoje prejšnje razmerje enkrat za vselej končati. Čeprav je pričakovala, da bosta z Markom zunaj nadaljevala, kar sta v hiši začela, se to ni zgodilo. Po zmagi v Big Brotherju je Slovenijo celo zapustila.

Lara in Žiga

Iskrice so se v Baru na Planet TV preskakovale med Laro Novak in Žigo Rajhom. Ni dolgo trajalo, da sta se prepustila vroči akciji, ki sta jo še večkrat ponovila. A deklina se je kmalu skesala za početje in se v kamero opravičevala svojemu očetu. Več o tem na povezavi.

​Aneta in Nik

​V lanski Kmetiji sta si bila blizu Aneta Andollini in Nik Triler. Veliko sta se družila in se podpirala, čeprav je bila Aneta v sporu z marsikom. ​Medtem ko so mnogi namigovali, da sta z Nikom šla vse do konca, tega sama nista nikoli potrdila. Kaj vse se je dogajalo, ko so kamere na kmetiji ugasnile, je črnolaska razkrila v pogovoru za Slovenskenovice.si.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije