MANIFESTACIJE

VIDEO: Najbogatejša Slovenka našla novo čudežno nišo

Objavljeno 16. november 2018 19.32 | Posodobljeno 16. november 2018 21.02 | Piše: N. Č.

Iza Login, Gaia Asta in Tadeja Borštnar prodajajo Manifestacijo na Havajih.

Iza Login s sodelavkami organizira eksotično potovanje Manifestacija ljubezni na Havajih. FOTO: Youtube, zaslonski posnetek
Odkar je Iza Login z možem Samom prodala govorečega mačka Toma za milijardo dolarjev, velja za najbogatejšo Slovenko. S svojimi mislimi, znanjem in védenjem zdaj služi na duhovnih predavanjih in delavnicah. Pravi, da smo za vse, kar se nam v življenju dogaja, odgovorni sami. »Sami kreiramo svoje občutke, dogodke in stvari, ki jih doživljamo ter občutimo«.


Pri tem je glavno vodilo delavnic, ki jih Loginova izvaja skupaj z astrologinjo in zdraviteljico Gaio Asta in Tadejo Borštnar, manifestacija, za kar organizirajo tudi potovanje na Havaje. Na 11-dnevno potovanje vabijo vse, »ki si želijo v svojem življenju na lahkoten in praktičen način ustvariti obilje in izpopolnjenost«.

Delfini s svojimi sonarji zdravijo raka

Organizatorke potovanja obljubljajo, da se bodo udeleženci programa Manifestacija ljubezni v življenje na Havajih vsaj trikrat potapljali z delfini ali kiti, ki živijo v divjini. Za to samoočiščujoče potovanje bo treba odšteti 7000 evrov. 

image
Iza Login svoje znanje prodaja na potovanjih. FOTO: Tomi Lombar, Delo

Kot pravi Borštnarjeva, v predstavitvi navedena kot mojstrica komunikacije, je plavanje z delfini lahko zdravilno. »Delfini s svojimi sonarji imajo možnost sproščati frekvence, ki v nas prebudijo to, da se uskladimo s sabo. Zgodi se, da ozdravimo, ozdravimo od raka. Tudi ljudje, ki so imeli težave s hrbtenico, so čudežno ozdraveli ...«

Vrtoglavi zneski za turistične aranžmaje bi tako mojstrici manifestacije Loginovi prinesel še kakšen evro več k skupnemu družinskemu zneski, ki ga je revija Manager ocenila na 689 milijonov evrov.
Deli s prijatelji