INTERVJU

VIDEO: Melania pred skoraj 20 leti o tem, kakšna prva dama bo

Intervju s tedaj 26-letno Melanio je bil posnet leta 1999.
Fotografija: Donald Trump in Melania, tedaj še Knauss. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Donald Trump in Melania, tedaj še Knauss. FOTO: Reuters

Nekaj dni po ekskluzivnem intervjuju, ki ga je prva dama ZDA Melania Trump dala za ameriški ABC, so pri isti televizijski hiši izbrskali pogovor s tedaj 26-letno Melanio, ki so ga opravili leta 1999. V njem je govorila tudi o tem, kakšna prva dama bo. Njen tedaj še partner, od leta 2005 pa mož, Donald Trump je namreč že tedaj razmišljal, da bi kandidiral za predsednika ZDA. Takšne načrte je nato uresničil šele leta 2016, ko je na volitvah premagal demokratsko tekmico Hillary Clinton.

Melania je že tedaj opisala, kakšna prva dama bo: »Zelo tradicionalna bom kot Jackie O.« To je bila seveda Jacqueline Kennedy (kasneje Onassis), žena predsednika Johna Fitzgeralda Kennedyja, ki je leta 1963 umrl pod streli atentatorja, znana pa je bila kot zelo elegantna in omikana. »Podpirala ga bom,« pa je dejala o Donaldu in dodala, da bo kot prva dama izpolnjevala svoje družbene obveznosti.

Melania tako kot Jackie velja za prvo damo z veliko mero modnega okusa, največ primerjav z nekdanjo prvo damo pa je Melania sprožila z modro obleko, ki jo je nosila na inavguraciji Trumpa januarja 2017. Obe prvi dami pa druži še nekaj – njuna soproga naj bi bila velika ženskarja, ki jima skoki čez plot niso tuji.


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije