KONEC JE

Vesna Šošterič prekinila molk: Miha je odpisan, poročila bi se z Blažem

Razkrila nam je, s čim se ukvarja te dni.
Fotografija: Vesna ostaja samska, a ne osamljena.
Odpri galerijo
Vesna ostaja samska, a ne osamljena.

Že nekaj časa ni bilo novic o Vesni Šošterič, ki so jo gledalci lahko spoznali v pretekli sezono šova Ljubezen po domače. Poklicali smo jo in izvedeli kar nekaj sočnih novic. Kljub temu da se je Miha Rebernak z njo zaročil in bi se morala letos maja poročiti, iz tega ne bo nič. Zapustil jo je brez pojasnila. Pred novim letom je zgolj prišel po svoje stvari, ki jih je še imel pri Vesni, nato pa odšel brez vsakršnega pojasnila. Na vprašanje, ali bi ga sprejela nazaj, nam je odgovorila: »Ne bi ga vzela nazaj, to je končana zgodba in jaz grem z dvignjeno glavo naprej.«
Z Miho je končala.
Z Miho je končala.


Poročila bi se z Blažem

Priznala je, da se veseli nove sezone in da jo bo z veseljem spremljala. Glede ponovne udeležbe v šovu pa je zelo skrivnostna. »Za zdaj vam ne morem nič potrditi,« pravi. Je pa zgovornejša, ko pripoveduje o novi vlogi v seriji, ki jo snema Pop TV. Postavili so jo ob bok igralcu Vorancu Bohu, ki je v seriji Reka ljubezni zaigral v vlogi Blaža. »Kaj pa ti tukaj, a nisi ti mrtev?« je vzkliknila Vesna, ko ga je prvič videla. Sramežljivo tudi priznava, da bi se najraje poročila kar z njim, saj je zelo simpatičen. 

Za valentinovo ne bo osamljena

Beseda je nanesla tudi na valentinovo. Vesna pravi, da je samska, a ne osamljena. Pravi, da se ji vedno nekaj dogaja. Kako pa bo preživela praznik zaljubljencev, sama ali v družbi? »Ne vem še, kaj bom počela,« ostaja skrivnostna. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije