KUHARSKI ŠOV

V Masterchefu dišalo po morju, za Tanjo usoden ježek

Ribje jedi so povzročile kar nekaj sivih las tekmovalcem.
Fotografija: Za Tanjo je bil usoden morski ježek. FOTO: Pro Plus
Odpri galerijo
Za Tanjo je bil usoden morski ježek. FOTO: Pro Plus

Tokrat je v Masterchefu zadišalo po morju, saj so tekmovalci morali pripraviti različne ribje jedi. Losos, sardele, romb in še kaj so povzročili kar nekaj sivih las tekmovalcem.

Tokrat so se za nadaljnji obstanek borili člana Gašperjeve modre skupine, Žan in Kaja, ter vsi člani v prejšnji oddaji poražene rdeče skupine. Jerneji, ki jo je vodja Iza določila za najmočnejši člen, so sodniki namenili prednost. Sama je lahko izbrala ribo, s katero je želela kuhati, nato je ribe razdelila še med sotekmovalce. Jasno je povedala, da si želi, da bi zaradi največje konkurence najraje videla Žanovo izločitev.

Na izločitveni test so morali trije najslabši tekmovalci, ki so se morali ukvarjati s pripravo morskega ježka.
 

Morski ježek kriv, da Tanja zapušča šov


Črna predpasnika sta tako dobili Tanja in Kristina, Jerneja pa je izvedela, da ni dobro izkoristila svoje prednosti. In preden se je test začel, je celo jokala: »Nočem še domov, mi je preveč do tega.« In kot so dejali sodniki, velikih razlik med Tanjo in Jernejo ni bilo.

Preberite šePreobrat v Masterchefu, Bine jezen: Nismo vredni takšnih krožnikov
Česa takšnega v Masterchefu še ni bilo


A ko so na koncu povprašali tekmovalke, ali bodo šle domov ali ne, je Tanja pravilno odgovorila. Tako se je morala zaradi morskega ježka posloviti iz kuharskega šova.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije