SKRITA NALOGA

V Kmetiji zavrela kri, tekmovalec izginil v gozdu (FOTO)

Rene je izgubljeno taval po gozdu.
Fotografija: Dvojčka je neopravljena naloga izredno vznemirila. FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
Dvojčka je neopravljena naloga izredno vznemirila. FOTO: Voyo.si

V šovu Kmetija je tekmovalcem zadnje dni sive lase povzročal Rene, ki je več dni taval po posestvu. Kmetje seveda ne vedo, da je iskal namig, ki bi mu pomagal pri zmagi v dvoboju. A dejstvo je, da so vsi tekmovalci trudili, da bi uspešno opravili nalogo, zato bi jim nadvse koristil dodatni par moških rok. 
 
Preberite tudi: Nežnost v Kmetiji: kamere ujele Jana in Tanjo

Renejeva odsotnost je še posebej razjezila glavi družine, Jana in Tilna, ki jima ni bilo jasno, kaj Rene išče. Mnogi so glasno bentili, tudi Tom, ki je ves čas vztrajno žagal drva. »Pi*** mu materina /.../ Žagal sem do enajstih, on je pa taval!« 

Sredi dneva se je sprehajal s svetilko v roki 

Rene Šantić je vztrajno iskal namig. FOTO: Voyo.si
Rene Šantić je vztrajno iskal namig. FOTO: Voyo.si
Renejevo početje je zmedlo tudi Marjano: »Koga išče, sam sebe?« Do Reneja je pristopila tudi Tanja, ki ga je vprašala, zakaj neki sredi belega dne z vključeno svetilko hodi po posestvu. Izgubljeni mesečnik, kot so ga v šali poimenovali tekmovalci, jim seveda resnice ni smel razkriti, je pa namignil, da ima morda skrito nalogo.

Naloga neopravljena, kriv pa Rene?

Tekmovalci kljub naglici in trudu naloge niso opravili, saj so želeli gospodarico Nado večkrat pretentati, a jim to ni uspelo. Ugotovila je namreč, da koruza ni bila pobrana v celoti, kot so bili dogovorjeni. Prav tako so se površno lotili izdelovanja umetnin iz gline. Dvojčka sta bila izredno razočarana, za nastalo situacijo pa sta krivila Reneja. Tilen mu je očital, da bi tedensko nalogo uspešno opravili, če bi pri delu pomagal tudi on.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije