LEPOTICE

Uh, kako vitke so te Slovenke (FOTO)

Ena je vitkejša od druge.
Fotografija: Nika Ambrožič Urbas se je takole nastavila fotografskemu objektivu pred dvema letoma. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Nika Ambrožič Urbas se je takole nastavila fotografskemu objektivu pred dvema letoma. FOTO: Instagram

Nekatere estradnice se rade pohvalijo s svojimi oblinami, druge pa ponosno razkazujejo svoje vitko telo. Med tistimi slovenskimi estradnicami, ki jim odvečni kilogrami zagotovo ne povzročajo sivih las, je kar nekaj takšnih, ki bi jim postavo zavidale tudi kakšne hollywoodske zvezdnice.

Manekenka, podjetnica in lastnica trgovine v Kopru Maja Fučak, je od nekdaj bila znana po svoji vitki postavi. 


Ne zgodi se prav pogosto, a tu in tam se tudi žirantka šova Zvezde plešejo Nika Ambrožič Urbas sleče za spletna omrežja. Vsakič, ko jo vidimo takole, pa si lahko le mislimo, kako ji zavidajo ostale predstavnice ženskega spola. 


Po svoji vitkosti je znana tudi ena najbolj priljubljenih slovenskih instagramskih vplivnic Teja Jugovic - Coolmamacita, ki se pogosto rada pohvali s tem, da lahko pojé kar koli, a ji to ne škodi. 


Svoje sledilce je v teh dneh presenetila TV-voditeljica Lorella Flego, ki je odvrgla oblačila in samozavestno pozirala v kopalkah. Lepotica je pokazala, kako dobro je videti pri svojih 46 letih. 


S svojim videzom navdušuje tudi Tanja Ribič. Le poglejte jo, kako žari. 


Ko je govor o lepih vitkih Slovenkah, nikakor ne smemo pozabiti na Taro Zupančič, kajne? Le poglejte jo, kako sproščeno se predaja sončnim žarkom. 


Ivjani Banić pa njene sledilke ne zavidajo le dolgih in vitkih nog, temveč tudi njeno življenje na Havajih. 


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije