Trojna sreča Maje Založnik

Pevka je pred dnevi prvič postala mamica. Izdala je novo pesem Never Will Give Up.
Fotografija: Hčerkici je nadela ime Arwen. FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Hčerkici je nadela ime Arwen. FOTO: OSEBNI ARHIV

Maja Založnik je ena izmed redkih slovenskih pevk, ki se ponaša z izjemnimi vokalnimi sposobnostmi in pevsko diverzificiranostjo, kar je dokazala tudi na odru nemškega šova The Voice, najbolj priljubljenem tekmovanju na svetu, kjer je dodobra opozorila nase. Te dni pa se je znašla v povsem novi vlogi, in sicer je povila svojega prvega otroka, hčerkico, ki sta ji s partnerjem Markom nadela nadvse zanimivo ime – Arwen.

Maja je rodila v celjski bolnišnici in nam zaupala: »Celjska porodnišnica je res odlična. Moja babica Ida Plajh pa je najboljša babica, kar sem jih videla v porodni sobi. Res sem hvaležna celotnemu osebju.« To je zagotovo trojna sreča za Majo, saj je prav tako izdala novo pesem Never Will Give Up, na policah trgovin pa se je znašel njen novi album Pieces.


»Pesem Never Will Give Up govori o tem, da ne glede na to, kaj se zgodi, ne bom odnehala in bom vztrajala pri svojem, da uresničim želje. Sporočilo pesmi je, da ne smemo nikoli obupati in odnehati. Če si nekaj zelo želimo, moramo na tem delati in enkrat se nam bo vse uresničilo. Nekateri prehitro obupajo zaradi zunanjih dejavnikov ali pa se ne znajo ločiti od telefona. Zato pravim, sledite svojemu srcu, bodite zvesti sami sebi in bodite srečni,« je povedala Maja, ki izjemno uživa v vlogi mamice. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije