KMETIJA

Tragična izguba udeležencev Kmetije: Besede ne morejo opisati bolečine, ki jo čutim

Brata sta že mlada izgubila očeta, ki ga zelo pogrešata.
Fotografija: Jan in Tilen Klobasa. FOTO: Blaž Vatovec
Odpri galerijo
Jan in Tilen Klobasa. FOTO: Blaž Vatovec

Zvečer se začenja nova sezona Kmetije. Med 19 tekmovalci, ki se bodo pomerili za glavno nagrado 50 tisočakov, sta tudi 21-letna dvojčka Jan in Tilen Klobasa iz Gornje Radgone. Jan je že tekmoval v Kmetiji 2017, brata pa delita tudi žalostno zgodbo, saj sta že mlada izgubila očeta.
 
»Očka, ne morem verjeti, da je že sedem let, kar sem te nazadnje videl, nazadnje govoril s teboj. Besede ne morejo opisati bolečine, ki jo čutim. Tako veliko ti imam povedati in še toliko več je stvari, ki bi ti jih pokazal. Rad bi ti povedal, kako rad te imam in kako zelo te pogrešam in kako hvaležen sem za moja čudovita brata in mlajšo sestro, ki je odrasla v pravo malo princeso. Upam, da se imaš dobre nekje čez mavrico. Očka, rad te imam,« je konec aprila na družbenih omrežjih zapisal Jan, ki med dvojčkoma velja za bolj čustvenega.



Očeta pa močno pogreša tudi Tilen, še posebej okoli božiča. »To bi moral biti srečen čas, brez tebe je življenje žalostno. /.../ Pustil si toliko spominov, ki bodo vedno prišli v misli in prinesli veliko tolažbe tistim, ki smo ostali. Ob božiču gledamo navzgor, da vidimo svetlo zvezdo, ki prinaša zavedanje tega, kje si,« pa je srce ob lanskem božiču izlil Tilen.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije