KMETIJA

Tom se je zlomil, solze so mu vzele besede

Priznal je, da pogreša domače, vendar ima veliko motivacijo, da doseže svoj cilj.
Fotografija: Solze so mu polzele po licih. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Solze so mu polzele po licih. FOTO: Voyo

Resničnostna oddaja Kmetija je v polnem teku in napetost med tekmovalci je iz dneva v dan večja. Na posestvo je tudi tokrat prišla voditeljica Natalija, ki je od tekmovalcev želela izvedeti, koga bodo postavili za prvega dvobojevalca. Napeto ozračje za mizo se je končalo, ko je bilo znano, kdo je prvi, ki se bo boril v areni. Izbran je bil 21-letni Tom Zupan iz Kranja, ki se iz tedna v teden vztrajno prebija proti finalu in glavni nagradi. Nad razpletom je bil kar malo razočaran, zato si je vzel čas zase.
FOTO: Voyo
FOTO: Voyo

V spovednici je povedal, da je vse skupaj zanj precej čustveno in da ni pričakoval, da bo vse skupaj doživljal tako intenzivno. Pogreša svoje prijatelje, družino in pa mlajšega brata. »Če potegnem črto, so bili dobri in slabi trenutki. To je bila zares dobra izkušnja, imel sem nekaj slabih dni, konec koncev pa mi je bilo zelo dobro.« Potem so Toma premagale solze in komaj je povedal, da je bila to res ena najboljših izkušenj v njegovem življenju.
 
Preberite tudi: Gledalci zgroženi, bosta dvojčka morala zapustiti Kmetijo?

Priznal je, da je zbral toliko spominov, ki jih v tako kratkem času ne bi mogel ustvariti nikjer drugje. Solze so mu tekle po obrazu, vendar je vse skupaj povedal z nasmehom. Ostaja pa vprašanje, s kom se bo v areni pomeril.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije