PREDSTAVA

Tom Cruise prihaja v Slovenijo?

Na vajah se še ni pojavil, a ga pričakujejo vsak čas.
Fotografija: Tom Cruise je navduševal v filmih Top Gun, Misija: Nemogoče, Poslednji samuraj in Jack Reacher, tokrat pa bi zablestel na odrskih deskah. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Tom Cruise je navduševal v filmih Top Gun, Misija: Nemogoče, Poslednji samuraj in Jack Reacher, tokrat pa bi zablestel na odrskih deskah. FOTO: Reuters

Tom Cruise se tokrat pojavlja na seznamu igralcev v najuspešnejši komediji svetovnega slovesa. Dobitnica številnih nagrad in priznanj Predstava, ki gre narobe prihaja v Slovenijo naravnost z odrskih desk Broadwaya, priredili pa so jo že za odre številnih svetovnih prestolnic. Vaje so v polnem zamahu, scena je že postavljena, v uradni zasedbi predstave na West Endu in Broadwayu pa lahko vidimo tudi prav posebno svetovno filmsko zvezdo. Ali bo Tom Cruise prvič nastopil prav na slovenskem odru? Cruise, ki v Hollywoodu velja za izredno nezanesljivega, bi s svojo prisotnostjo presenetil dobesedno vse prisotne. Muhastega zvezdnika smo običajno navajeni videti v popolnoma drugačnih vlogah, zato lahko v predstavi zagotovo pričakujete nešteto presenečenj.

Produkcijo v slovenskem jeziku vodi Jure Ivanušič, režiser, gledališki in filmski igralec ter scenarist. Z vsemi težavami na odru pa se bo poleg Toma uspešno spopadlo osem slovenskih gledaliških igralcev, ki jih že poznamo z odrskih desk in malih zaslonov: Mario Dragojevič, Dominik Vodopivec, Matej Zemljič, Robert Korošec, Luka Cimprič, Oskar Kranjc, Vesna Kuzmič in Klara Kastelec.
Predstava, ki gre narobe. FOTO: Organizator
Predstava, ki gre narobe. FOTO: Organizator

Tudi v slovenski produkciji se že veselijo nastopa slavnega Toma Cruisa, ki mu sicer ni uspelo priti niti na eno samo predstavo (niti na West End niti na Broadway), čeprav je trikratni nominiranec za oskarja, ki je osvojil tudi tri zlate globuse, glavna zvezda Predstave, ki gre narobe.

Jure Ivanušič in sodelujoči igralci so izjavili, da se že izredno veselijo sodelovanja z zvezdnikom Hollywooda, med igralsko zasedbo pa se že krešejo prva nesoglasja in prepiri o tem, kdo bo muhastega hollywoodskega zvezdnika naučil slovensko. Tom se sicer še ni pojavil na vajah, a ga pričakujejo vsak čas.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije