ZARADI KORONAVIRUSA

Tudi Avdić bo ploskal požrtvovalnim Slovencem

Objavljeno 26. marec 2020 21.22 | Posodobljeno 27. marec 2020 09.49 | Piše: M. U., E. N.

V petek ob 10. uri se bodo slovenske radijske postaje pridružile akciji naše medijske hiše in združile moči za vse požrtvovalne državljane.

FOTO: Dejan Javornik
Jutranja ekipa Radia 1 na čelu z Denisom Avdićem se bo danes ob 10.00 s ploskanjem zahvalila požrtvovalnim Slovencem. Več kot 30 radijskih postaj bo namreč prvič v zgodovini stopilo skupaj in združilo moči.


Prvič se je ploskanje s slovenskih domov v organizaciji Dela »Zaplokajmo v zahvalo« slišalo že sredi marca. Svojo udeležbo lahko potrdite tudi vi v facebook skupini.


Denis bo tako danes ob 10. uri skupaj z voditelji drugih radijskih postaj v imenu poslušalcev ploskal za vse požrtvovalne Slovence, ki v teh težkih časih nesebično skrbijo za naše zdravje, osnovne potrebe, informiranje in drugo.
Vsi večji bodo poleg
Sodelovanje so med drugim potrdili vsi večji radii: Val 202 Radia Slovenija, Radio Center, Radio Aktual, Radio 1, Radio City, Radio Capris, Radio Ekspress, Radio Ognjišče in Radio Antena, Radio Kranj ter več kot 20 lokalnih radijskih postaj.


To so zdravniki, medicinsko osebje in farmacevti, trgovci, policisti, gasilci, vozniki, novinarji, poštarji, taksisti, negovalci v domovih za starejše, varnostniki, vojaki, čistilci, komunalni delavci in mnogi drugi.

Deli s prijatelji