ŽALOSTNO

Težki časi v Kmetiji, oblile so jo solze

Tudi Tanja se strinja, da je včasih treba zajokati, saj se potem počutiš bolje.
Fotografija: Tanja Balabanić. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Tanja Balabanić. FOTO: Facebook

Letošnja Kmetija je polna presenečenj in preobratov, manjka pa ne niti solz (Renejevo zgodbo najdete tukaj, svoje težave je razkrila tudi Ksenija). Nekateri pogrešajo domače, drugi so hvaležni za brezpogojno podporo bližnjih, zaradi česar si želijo zmage in sredstev prav za njih. Čeprav se nekateri med njimi zdijo navzven še kako trdni, pa včasih spustijo svoje navidezne ščite in pokažejo svojo nežnejšo plat. Med njimi tudi vedno glasna Tanja Balabanić, Vrhničanka, ki smo jo gledali že v šovu Bar na Planet. Njene solze so se dotaknile mnogih, ki so ji podporo izrekli prek družabnih omrežij: 


»Carica si in tud carice, ki majo ogromno srce, tudi jočejo včas'. Sej se treba mal včas spucat ... Čeprav je tud' ta show Kmetija bil le igra, je pletenje prijateljstev najbolj pristen občutek,« ji sporoča Primož.

Urška svetuje: »Ti sm joki, solze sperejo umazanijo

Tudi Tanja se strinja, da je včasih treba zajokati, saj se potem počutiš bolje: »Tudi če je samo igra, ti stvari pridejo na žalost do živega. Ampak se zjokaš, daš iz sebe in se počutiš vsaj malo bolje.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije