SPOROČILA

Televizijska voditeljica pričakuje prvega otroka

Prvi tedni so bili za 31-letno Jasmino izjemno naporni. Nosečnost je načrtovala in se nanjo zelo intenzivno pripravljala.
Fotografija: Voditeljica oddaje Klepet ob kavi je zadnja tri leta razstrupljala svoje telo, v zadnjem letu pa je organizem pripravljala na nosečnost. FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
Voditeljica oddaje Klepet ob kavi je zadnja tri leta razstrupljala svoje telo, v zadnjem letu pa je organizem pripravljala na nosečnost. FOTO: Planet TV

Voditeljica oddaje Klepet ob kavi Jasmina Kandorfer je potrdila, da je noseča. Jesen je torej v njenem življenju poskrbela za več sprememb, saj se je s svojo pogovorno oddajo preselila na Planet TV, nova vloga pa jo čaka tudi zasebno.

»Drugi mesec nosečnosti je bil zame izjemno naporen zaradi slabosti, ki so trajale po 24 ur na dan, brez prestanka,« je povedala 31-letna rjavolaska in priznala, da je bila zelo utrujena. »Bili so dnevi, ko sploh nisem šla iz postelje, razen na stranišče, saj nisem zmogla ničesar,« se spominja prvih tednov, ki so bili izjemno naporni. Pravi, da se zdaj počuti bolje in pridno snema oddaje ter obljublja, da je kljub skorajšnji vlogi mame gledalci ne bodo imeli priložnosti pogrešati. »Veliko vsebin bom posnela pred porodom,« zatrjuje Jasmina in dodaja, da ne bo zapostavljala niti svojih gledalcev niti družine. »Imam super ekipo doma in na snemanjih, pomagala pa mi bosta tudi dva nova voditelja,« še pove bodoča mamica, ki je nosečnost načrtovala in se vse leto nanjo zelo intenzivno pripravljala. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije