LJUBEZEN PO DOMAČE

Tekmovalka ima vsega dovolj: bo predčasno zapustila šov?

Kaj vse bo še moral prenesti Gašper, preden bo našel svojo izbranko?
Fotografija: Jaka in Gašper imata težave. FOTO: Ljubezen po domače
Odpri galerijo
Jaka in Gašper imata težave. FOTO: Ljubezen po domače

V šovu Ljubezen po domače se situacija zaostruje. Vedno več je presenečenj, vedno manj kandidatk.

Na Hafnerjevi kmetiji je bilo spet napeto. Medtem ko so pri enem bratu zaplet povzročili snovalci oddaje, so ga pri drugem zakuhale ženske. 

Novi zapleti pri Hafnerjevih. FOTO: Zaslonski posnetek
Novi zapleti pri Hafnerjevih. FOTO: Zaslonski posnetek
K Gašperju so poslali Aleksandro, ki jo je izločil že med hitrimi zmenki, tekmovalke pa so ga nahecale, da je Aleksandra spet v igri. Ta razplet je Gašper hitro razrešil, precej bolj pa je mencal pri drugem. Odločiti se je namreč moral, katero od treh, ki so še ostale na njegovi kmetiji, bo poslal domov. Še pred tem pa je moral z njo na zmenek. Potni madeži na njegovi majici so razkrili, da mu res ni šlo zlahka z jezika. Patriciji je povedal: »Pri meni ne boš dobila, kar si zaslužiš. Upam, da dobiš nekoga, ki te bo znal ceniti.« Po zmenku je starejši od bratov povedal, da se mu je odvalil kamen od srca, ker je s tem opravil, da pa se počuti zelo slabo. »Gašper se počuti 'dreko peko',« je bil samokritičen.

Pri bratu Jaki Hafnerju pa drek mešajo predvsem ženske. Čeprav se Jaka trudi zamere rešiti, mu slabo uspeva. Saša grozi, da bo odšla domov, saj nima časa za take prepire. Jaka pa se je, kot kaže, že odločil: »Če greš ti, grem jaz za tabo.«

Bomo videli naslednjič, ali bo Saša izpolnila grožnjo, Jaka pa obljubo.


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije