ZVEZDE PLEŠEJO

Tekmeci slovenskemu vplivnežu pripravili presenečenje (VIDEO)

Dan je preživel z otroki, noč pa je Jani Jugovic rezerviral samo za ženo.
Fotografija: Jani in Teja Jugovic proslavljata njegov rojstni dan. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Jani in Teja Jugovic proslavljata njegov rojstni dan. FOTO: Instagram

Kmalu bodo zagrizeni tekmeci, ki se bodo na spolzkem parketu borili za naziv najboljšega plesalca med slovenskimi estradniki v letošnji sezoni šova Zvezde plešejo. Dokler pa se plesna vročica zares ne začne, so v prvi vrsti prijatelji.

Tisti zvezdniki, ki so si ogledali rokometno tekmo med Celjem in PSG – med njimi so bili nekdanji rokometaš Luka Žvižej, pevka Alya, igralka Mojca Funkl, pevec Miki Vlahović ter novinar in modni agent Tomaž Mihelič – spomnili na Janija Jugovica, slovenske vplivneža, bolj znanega kot Cool Fotr in mu pripravili presenečenje.



Janija s sotekmovalci na tekmi ni bilo, verjetno zato, ker ravno danes praznuje rojstni dan. »Dragi Jani. Tukaj smo se zbrali, ker vsi v srcu dobro mislimo, ne sekiraj se, ker ti vsi skupaj pojemo: vse najboljše za te, vse najboljše dragi Jani, vse najboljše za te …« so mu zapeli.

Posnetek prepevanja je videl tudi Jani. »Ooooooo, keri carji ste vi,« je zapisal, zraven pa dodal šest rdečih srčkov. Da jo je presenečenje ganilo, je dala vedeti tudi njegova žena in prav tako tekmovalka v šovu Kool Mamacita Teja Jugovic: »Kok lepo nooooo

Jani je razkril, da je svoj rojstni dan preživel z otroki, s katerimi so praznovali čez dan, večer pa je rezerviran samo za njegovo ženo.



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije