Teja in Jani Jugovic: še začela nista plesati, pa ju že napadajo

Teja in Jani Jugovic sta se znašla pred eno najtežjih preizkušenj v življenju. Nekateri sledilci nasprotujejo njunemu sodelovanju v šovu Zvezde plešejo.
Fotografija: Spoznala sta se pred osmimi leti v šovu Gostilna išče šefa. FOTO: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Spoznala sta se pred osmimi leti v šovu Gostilna išče šefa. FOTO: INSTAGRAM

Teja in Jani Jugovic, tekmovalca prve sezone Gostilna išče šefa, v kateri je med njima preskočila iskrica, ki žari še danes, sta postavljena pred nov izziv. Spomladi se bosta zavrtela na plesnem parketu šova Zvezde plešejo, na katerem bosta pokazala svoje znanje in se borila za plesni globus.

Janija in Tejo, ki sta združena tako v zasebnem kot tudi v poslovnem življenju, čaka to pomlad prav poseben izziv, saj bosta kot mož in žena zaplesala v šovu Zvezde plešejo. FOTO: ANA GREGORIČ
Janija in Tejo, ki sta združena tako v zasebnem kot tudi v poslovnem življenju, čaka to pomlad prav poseben izziv, saj bosta kot mož in žena zaplesala v šovu Zvezde plešejo. FOTO: ANA GREGORIČ
Po skoraj desetletju od šova, v katerem sta se spoznala in zaljubila, bosta tekmovala drug proti drugemu, ob tem pa priznavata, da ne vesta čisto točno, v kaj se spuščata, vendar sta prepričana, da bosta nadvse uživala in premikala svoje meje. Tudi zato, ker sta oba trmasta človeka, predvsem pa temperamentna in ustvarjalna, kar dokazujejo številke na instagramu. Tam ju namreč spremlja skupno okoli 150.000 sledilcev, kar je med pari zagotovo rekord.

Nadela sta si izvirni umetniški imeni coolfotr in coolmamacita, s čimer nagovarjata zelo široko občinstvo, ki ga zanimajo vsakodnevne obveznosti, skrbi, tegobe in sladkosti družinskega življenja. Ni pa vseh razveselila novica, da bosta Jani in Teja zaplesala v pomlad. Neka Tejina sledilka si je pod njenimi objavami dala duška in v svojih komentarjih stresla ves žolč, ki ga je premogla.


»Obstaja zvezdniški par in obstaja kvaziumetno zvezdniški par. Slednje velja za omenjena. Zvezdnik naj bi bil nekdo, ki s svojim delom izstopa iz povprečja, naj bodo to športniki, ki dosegajo zavidljive rezultate, umetniki, igralci, pevci, plesalci, vseeno, nekdo, ki s svojim delom, trudom, odrekanjem dosega nekaj, kar je večini težko, nemogoče ali pa so preleni. V zadnjem času pa je postal trend, da se za zvezdnika okliče vsakega, ki objavi neko neumnost na spletu in mu jo ljudje všečkajo. Sicer še sami ne vedo, zakaj jo všečkajo, vendar jo,« je sporočila Teji, ki je ohranila mirne živce, njena sledilka pa je nadaljevala svoj izpad.
 

Kritika na kritiko


»Mene niti ne moti, da si delata resničnostni šov iz dnevne sobe – Jani je res bolj simpatičen od Teje, ženska je preprosto obupno agresivna možača. Moti me konstantno načrtno laganje, češ da za promocije nič nista plačana, ker živita od kuhanja, a je spletna stran njune kuharije že davno crknila, in tega še opazila nista. Da »iz čiste dobrote« in ker sta pač »tako odkrita človeka« s svojimi sledilci »povsem brezplačno in prostovoljno« delita, kateri izdelki so »pa res dobri«, češ »da sta jih sama preizkusila«. Moti me zato, ker je njuno ravnanje direktno kršenje pravil konkuriranja, saj so drugi oglasni mediji trdo regulirani, tu pa nekdo fura agresivno oglaševanje in hkrati laže, da objave niso plačane, češ »da sta povsem naključni stranki, ki širita dobre vesti«.

S hčerko Sio in sinom Inajem FOTO: INSTAGRAM
S hčerko Sio in sinom Inajem FOTO: INSTAGRAM
Pustimo to, da seveda skladno s svojo »odkritosrčnostjo« zamolčita kup stranskih učinkov svojih »odličnih izdelkov«, kot so na primer razne čudežne kapljice, vaginalne maže, agresivna veganska hrana, vesoljske hiper zapestnice in tako naprej. Očitno bo res moral nekdo od njenih sledilcev konkretno zboleti ali umreti, da se bo tudi to oglasno slamo prek kvaziresničnostnega šova vsaj malo reguliralo.«

Teja je komentarje prebrala, a se pred eno najlepših in najtežjih preizkušenj v življenju ni želela spuščati v debate s tistimi, ki je ne marajo. »Negativni komentarji, nova izkušnja. Živi polno življenje in stopi iz cone udobja,« je pozitivna Teja, ki je s svojim Janijem izjemno povezana, saj sta oba zelo energična ter združena s skupnimi cilji in predvsem z ljubeznijo.

»Med nama je ves čas ogenj, zato pogosto eksplodira. Ampak tako vsaj veva, da sva pri življenju, in se nama nenehno dogajajo zanimive stvari. Drug iz drugega znava izvleči največ in najboljše in tako se bova spodbujala tudi na plesišču,« zaključujeta zakonca, ki že nestrpno čakata začetek nove plesne sezone. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije