ZVEZDE PLEŠEJO

Tanja Žagar razkrila, kdaj se je zaljubila v Mikija, želi si še enega otroka

V oddaji Zvezde plešejo je prvič javno spregovorila o zvezi s svojim producentom in menedžerjem.
Fotografija: FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
FOTO: Mediaspeed.net

Tanja Žagar (36) je v zadnji oddaji Zvezde plešejo prvič javno spregovorila, kdaj je med njo in Mikijem Šarcem (51) preskočila ljubezenska iskrica.

Ob zaključku zgodbe s Foxy teens se je Tanja odločila za samostojno pot in nadaljevanje sodelovanja s takratnim producentom in menedžerjem Šarcem. »On ve, da vsako svojo pesem preizkusim s plesom, če bo hit. V nekem obdobju sem posnela malo več pesmi in sva tudi malo večkrat plesala skupaj. Pa je ples naredil svoje,« je dejala navihana Žagarjeva, ki je pred dvema letoma postala tudi mama sinka Karla.


V načrtu nov otrok

»To je najlepše darilo, ki sem ga dobil za 50 let. S Tanjo sem bil v porodni sobi. Te solze sreče na Tanjinem licu so me ganile,« je v šovu Zvezde plešejo dejal Šarec. Kot so zapisali na 24ur, se je par pred kamerami prvič pojavil skupaj.


Žagarjeva je še povedala, da si ni nikoli mislila, da se bo tako obrnilo, a ima zdaj zaradi svoje družine občutek, da lahko gore premika. Želi si še enega otroka: »Zelo bom vesela, ko mi bo trebušček ponovno zrasel,« je povedala, a bo najprej končala sezono plesnega šova, v katerem tekmuje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije