KORONAVIRUS

Tamari iz Ljubezni po domače družbo dela kosmati Max

Pravi, da poskuša ostati pozitivna. Če sledimo navodilom, se lahko virusu izognemo.
Fotografija: Tamara pravi, da je zdravje na prvem mestu. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Tamara pravi, da je zdravje na prvem mestu. FOTO: Pop TV

»V tem trenutku spoštujte tiste, ki moramo biti v službah in imamo stike s strankami. Upam, da hodite v trgovine, ustanove zdravi. Mi smo tukaj za vas in prosim, spoštujte nas, bodite zdravi,« je pred tednom dni zapisala Tamara Korošec, ki tako kot številni drugi trgovci te dni skrbi, da bi bili Slovenci med koronakrizo čim bolje preskrbljeni, pri tem pa tvegajo svoje zdravje.
 
Preberite tudi:
Skrivnostna Tamara in njen videoposnetek: le kaj bomo videli?

Udeleženka šova Ljubezen po domače, ki se je v začetku leta razšla z Renatom Lužarjem, te dni torej deli usodo trgov in trgovcev, katerih sindikat opozarja vlado, da zaposleni v trgovinah, ki so zaradi bolezni že tako zdesetkani, ne morejo delati po 12 ur na dan ter da nekateri v strahu za službo delajo tudi bolni. »Tega ne morem kaj dosti komentirati, ker sta pri nas počutje in zdravje na prvem mestu. Je pa res, če bi se jaz znašla na tem mestu, bi brez razmišljanja službo verjetno pustila. Zdravje je na prvem mestu, ne samo zaradi nas, temveč tudi zato, ker imamo doma družine,« je odločna Tamara.



»Ogrožene mislim, da se počutimo vsi, predvsem pa tisti, ki delamo, ampak še vseeno pa stojim za tem, če je razdalja, če nosimo masko in rokavice in če upoštevamo higienska navodila, se lahko temu virusu izognemo. O tem sem prepričana in v to verjamem, ker se tako tudi bolje počutim,« pravi. Dodaja, da je epidemija nekaj, pri čemer »moramo stopiti skupaj na način, da stopimo narazen, da se držimo pravil, da upoštevamo navodila, če moramo kamor koli, gremo res samo, če je nujno«.
 
Preberite tudi:
Tamara v objemu Klobase, zvezdnica razkriva, kaj se plete med njima

Tamara, ki se je po razhodu z Renatom vrnila na Štajersko, pravi, da dneve, ko po državi večina ljudi ostaja doma, preživlja čim bolj pozitivno: »Na srečo imam veliko stanovanje, tako da se vsak dan najde kaj za urejanje. Zraven poslušam glasbo, malo zaplešem, zapojem, družbo mi dela tudi moj zajček Max. Skrbim za zdravo prehrano in pa tudi za redno telovadbo. V glavnem ostajam pozitivna in to energijo poskušam deliti s svojimi sledilci.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije