NIČ VEČ LJUBEZNI PO DOMAČE?

Tamara zapustila Renata, sedaj pojasnjuje, kaj se dogaja

Junakinja šova Ljubezen po domače priznava, da medijska izpostavljenost včasih krivec za težave v razmerju.
Fotografija: Tamara Korošec in Renato Lužar nista sramežljiva. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Tamara Korošec in Renato Lužar nista sramežljiva. FOTO: Facebook

V šovu Ljubezen po domače - letos bomo lahko spremljali že četrto sezono - se je rodila marsikatera simpatija, tudi nekaj ljubezni, obdržala pa se je redka. Ena takih je bila ljubezen Tamare Korošec in Renata Lužarja, ki sta se spoznala med drugo sezono šova. Iskrice so preskočile in Tamara se je preselila k Renatu na kmetijo na Dolenjskem. Mlada zaljubljenca svoje naklonjenosti nista skrivala, na družbenih omrežjih sta redno objavljala skupne fotografije.

Okoli novega leta pa je očitno počilo. Skupnih fotografij ni več, Tamara pa je začela objavljati pomenljive zapise. Če bi njene besede »Vsak začetek je konec nečesa starega in vsak konec je začetek nekaj novega« še lahko razumeli kot modrost ob vstopu iz starega v novo leto, pa so zapisi kot »Kar bo, pa bo, življenje vedno prav izbere« in »Tvoja ljubezen je kazen, naj tista prva izve« dali slutiti, da v odnosu med Tamaro in Renatom škripa, kar je še podkrepil daljši zapis, ki ga objavljamo v celoti (nelektoriranega):
Pomenljiv zapis Tamare Korošec. FOTO: Zajem zaslona
Pomenljiv zapis Tamare Korošec. FOTO: Zajem zaslona
Vse v življenju se zgodi z razlogom. Vsak korak, ki ga naredimo je tveganje, ki nam prinese dobre in slabe stvari. Življenje je težka šola, knjiga, ki jo pišemo sami dokler v zgodbo ne vključimo še nekoga, takrat jo pišemo skupaj. Vendar vsaka zgodba se konča. Vsaka knjiga ima določeno število strani. Tudi mi nismo večni. Iz vsake izkušnje se nekaj naučimo in vse kar se nam zgodi se nam zgodi z razlogom. Naj bo to kazen, nagrada ali pa preprosto samo izkušnja. Srečni smo samo, če znamo poslušat sami sebe, svoje želje, odvisni smo samo od sebe. Če smo srečni sami z seboj bomo znali osrečiti tudi druge. Vsi drugi so del našega življenja, ne pa naše življenje. Držimo se stvari, oseb, dejanj, ki nas osrečujejo od tistega kar nas žalosti moramo vstran. Vsak začetek je konec nečesa prejšega in vsak konec je začetek nekaj novega. Življenje je eno, mladost je ena in na to ne moramo vplivat niti spremenit je pa zato več poti in odločitev, na to pa lahko vplivamo in najpomembnejše je da se začnemo tega zavedat in poiskat mir sami v sebi, v srcu in to je že en del poti k sreči.


Z vprašanjem, kaj se dogaja, smo se obrnili na Tamaro. »Trenutno še ne morem nič konkretno komentirati. Bom pa povedala, ko bodo odločitve pa dejanja dokončna,« je Tamara tedaj potrdila, da se leto 2020 zanjo in za Renata ni začelo najbolje: »Čeprav se vedno trudimva javnosti pokazat kot srečen par, sva žal tud midva samo človeka.«

Tamara Korošec in Renato Lužar sta ponovno srečna. FOTO: Osebni Arhiv
Tamara Korošec in Renato Lužar sta ponovno srečna. FOTO: Osebni Arhiv
Tamara je tedaj še živela pri Renatu, saj je njen rojstni kraj »vseeno predaleč, da bi se ob vsakem prepiru selila.« Spor zaljubljencev pa je bil očitno kar hud, saj se je Tamara vrnila domov v Poljčane in status na facebooku spremenila v »samska«. Je torej konec še ene ljubezni na slovenski sceni?

»Bilo je kar precej zapleteno. Na srečo pa se je zdaj vse rešilo tako, da je spet vse po starem. Razlogov ne bom nikoli javno izpostavljala. Tako sva se dogovorila in tega se tudi drživa. Renato se je že kar precejčasa nazaj umaknil iz javnosti. Vse, kar lahko povem, je to, da je zdaj vse vredu in upam, da je bila to ena taka zadnja malo večja prelomnica v najinem razmerju,« je odgovorila Tamara, ki se je medtem tudi že vrnila k Renatu na Dolenjsko. »Včasih je potreben samo čas, da lahko človek dobro razmisli in najde sam sebe,« je pojasnila in dodala, da je tudi medijska izpostavljenost velikokrat krivec za probleme v razmerju.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije