DVOJNO IZPADANJE

Takšnega preobrata ni pričakoval nihče: domov ni odšla poraženka

V areni so se tokrat borili štirje.
Fotografija: FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
FOTO: Voyo.si

Odpadniki so se v zadnji oddaji pridružili članom družine na posestvu. Natalija Bratkovič je pošteno premešala karte na posestvu, zaradi česar je Jan Klobasa neutolažljivo jokal. V areni so se tokrat borili štirje. Tekmovali so moški proti ženskam, in sicer Tanja in Damjana proti Reneju in Bojanu. Zmagovalca sta bila moška.
FOTO: Pop TV
FOTO: Pop TV

​Veselje je trajalo le kratek čas, saj se je po joku tekmovalcev Bojan odločil, da mesto v oddaji prepusti bolj priljubljeni Tanji. Ta je bila šokirana in ni mogla verjeti svojim ušesom. Rene je svojega soborca poskušal prepričati, naj ostane. Vse skupaj je bilo zaman, saj se je Bojan odločil, da odide domov. Tako je v šovu ostala črnolasa Tanja.

»Zato sem se odločil, ker sem videl, da je ona bolj priljubljena kot jaz. V vsakem primeru tukaj nimam perspektive, kljub temu da sem dovolj močan, dovolj inteligenten, da bi lahko tudi zmagal, ampak tega otroškega vrtca, tega joka pač nisem vreden,« je po odhodu povedal Bojan. Skupaj z njim je posestvo zapustila tudi Damjana. Skupaj pa sta morala izbrati glavo družine. Odločitev bo znana v naslednji oddaji.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije