ODRAŠČA

Takšen je danes sin Slovenke Melanie in predsednika ZDA (FOTO + VIDEO)

V zadnjih treh letih je pred kamerami odrasel v pravega moža.
Fotografija: FOTO: Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Reuters

Donald Trump je leta 2017 postal 45. predsednik ZDA. Z ženo Melanio in svojim najmlajšim otrokom, sinom Barronom, se je preselil v Belo hišo. Predsedniški mandat drvi proti koncu, in medtem ko se zdi, da zakonca Trump uspešno kljubujeta letom, opažamo, da se njun sin razvija v pravega moža. Treba je priznati, da po videzu precej spominja na svojega očeta v mlajših letih (na spodnji fotografiji je s sinom Donaldom mlajšim, ki je na svet privekal leta 1977).

Kmalu bo štel 14 let

Barron se je rodil 20. marca 2006, kar pomeni, da bo čez dobra dva meseca dopolnil 14 let. Ob nastopu mandata, to je bilo pred tremi leti, je bil od očeta in matere krepko nižji, zdaj pa je oba že prerasel, in to kljub temu, da je oče visok 190 centimetrov (tako trdi sam, nekateri pa o tem dvomijo, zaradi česar je na spletu moč najti zapise, da se je njegova rast ustavila pri največ 188 centimetrih), mama pa okoli 180. Od Melanie je zdaj višji tudi takrat, ko ona obuje čevlje z vrtoglavo visokimi petami, v katerih se brezhibno in čisto lagodno sprehaja, pa čeprav za mnoge ženske predstavljajo nemogoč izziv. Razlog, da je tega sposobna, je seveda v njenih izkušnjah z modnih brvi in pred kamerami. Pred zadnjimi se odlično znajde tudi danes, njen slog oblačenja pa je velikokrat pohvaljen od različnih strokovnjakov (kosov garderobe, ki stanejo tudi po več deset tisoč evrov, v njenih omarah ne manjka).

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Kje se bo ustavil

Glede na to, da je Barron star 13 let in je že pri teh rosnih letih prerasel svoje starše, je vprašanje, kje se bo ustavil, fantje namreč rastejo v povprečju do okoli 17. leta.



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije