RAZOČARANJA

Strto srce Saške iz Ljubezni po domače

Zbrala je dovolj moči in spet zaživela.
Fotografija: Saška Omeragić. FOTO: Matic Grmek
Odpri galerijo
Saška Omeragić. FOTO: Matic Grmek

Na napakah se učimo. A nekatere lekcije so tako hude, da nas precej zaznamujejo. Saški Omeragić, ki jo gledamo v šovu Ljubezen po domače, so večkrat strli srce, najbolj pa oče njene hčere. O svojem bivšem pravi, da jo je varal, poleg tega pa je bila tudi žrtev njegovih ljubosumnih izpadov. Nekako si je le opomogla, vendar je tudi njeno zaupanje v moške precej omajano. Toda zdaj je srečala Jako in mu izkazala naklonjenost, kar smo opazili tudi gledalci.

Za 24ur.com je razkrila, da jo je tepla njena dobrota, ki ga je bila zlorabljena: »Nazadnje sem imela prijateljico, ki je bila 10 let starejša in je o meni govorila tako grde stvari, češ da sem šla v Ljubezen po domače snemat porniče.« Bolijo jo tudi komentarji njenih umetniških fotografij, za katere je garala leto dni. 

Pred časom smo že objavili fotografije Saške, sicer diplomirane teologinje in magistrice zakonskih in družinskih študij, fotografiranje pa si želi povzdigniti na višjo raven in se izpred objektiva prestaviti še na drugo stran tega.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije