GANLJIVO

Bučne ovacije v šovu zvezde plešejo! »Dragi gospod Miha, ves nastop sem jokala«

Objavljeno 11. marec 2019 07.58 | Posodobljeno 11. marec 2019 08.45 | Piše: S. U.

V prvi oddaji tretje sezone priljubljenega plesnega šova so postavili zelo visoke standarde, čestitke je poslal celo predsednik Pahor.

FOTO: Mediaspeed.net
Začela se je že tretja sezona šova Zvezde plešejo in že v prvi oddaji so ustvarjalci postavili visoka merila za letošnjo sezono. S svojimi profesionalnimi soplesalci in soplesalkami so se zavrteli Špela Grošelj, Gregor P. Kirsch, Denis Vučak, Jana Koteska, Klara Loger in Miha Zupan. Seveda pod budnim očesom žirije v sestavi: Nika Ambrožič Urbas, Katarina Venturini, Andrej Škufca in Lado Bizovičar.

Nastop večera

Najbolj sta vse navdušila Miha Zupan (igral je v evroligi in bil celo izbran za najboljšega gluhega košarkarja na svetu) ter njegova soplesalka Maja, ki sta si s slovfoksom priplesala najvišjo oceno večera, 27 sodniških točk ter prejela bučne ovacije občinstva. »Pred tvojim nastopom sem mislila, da ti bo največja težava, kako se zliti s plesalko. Bil pa si eleganten, salonski in zelo uglajen. Bravo!« je dejala Nika. Navdušen je bil tudi vedno strogi Andrej: »Da ne boš mislil, da si mi seksi, ker sem te objel! (smeh) Hotel sem objeti plešočega orjaka. V prejšnjih oddajah so imeli vsi težave s slovfoksom, ti pa si v prvi oddaji to zadel 'v nulo'. Ti imaš občutek za ples, te pa čakajo še zelo zahtevni tedni. Ampak za tole danes pa vsa čast.«

Slovenija je jokala

Na facebooku se je po njegovem nastopu usulo na stotine komentarje (nelektorirano):

Miha imel si moje spostovanje kot velik sportnik...kot skoraj popolnoma gluh plesalec imas se vecjega

Miha si zasluži velik poklon, ker bil je fantastičen

Dragi gospod Miha cel nastop sem jokala. Res je gluhota ni vaša pomanjkljivost, ampak prednost. Moj poklonPo koncu nastopa se je oglasil celo predsednik Borut Pahor in čestital zmagovalcu. »Izvrsten nastop Mihe Zupana v #zvezdeplesejo. M. Zupan je tudi prejemnik priznanja Jabolka navdiha, ki ga predsednik podeli kot znamenje občudovanja in hvaležnosti izjemnim posameznikom, ki s svojimi dejanji in delovanjem navdihujejo druge,« je zapisal. 
Deli s prijatelji