NOVA PESEM

Štajerski Brendi in njegova Ljubca draga

Štajerski Brendi v teh poletnih dneh piha na dušo svoji bodoči izbranki. Z novo pesmijo napoveduje tudi izid že 14. zgoščenke po vrsti.
Fotografija: Štajerski Brendi predstavlja svojo Ljubco drago. FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Štajerski Brendi predstavlja svojo Ljubco drago. FOTO: OSEBNI ARHIV

Očitno so naši pevci in pevke v poletnih dneh še dodatno motivirani, da snemajo nove skladbe in z njimi bogatijo slovensko glasbeno zakladnico. Eden takih je Štajerski Brendi, ki je prav zdaj poslušalce razveselil z Ljubco drago. Gre za novo pesem, ki jo je posnel po nekajmesečnem premoru.

»Glasbo, besedilo in aranžma je prispeval Boris Jelenko, moj dolgoletni sodelavec, s katerim sem posnel že tri duete. Najbolj uspešen pa je bil tisti, ki sva ga posnela v skladbi z naslovom Brata sva in ga še zdaj pogosto slišimo na nekaterih radijskih postajah,« pravi Štajerski Brendi, ki z najnovejšo skladbo piha na dušo bodoči izbranki.


A ne izda, katera bi to bila. Obljublja pa, da jo bo odpeljal pred oltar. Hkrati nova skladba že napoveduje izid njegove že 14. zgoščenke, na kateri bo 11 novih skladb in devet starejših uspešnic. Pesmi, ki so primerne za različne priložnosti in gredo dobro v uho. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije