OBUJATA SPOMINE

Špela Grošelj pokazala, s kom se druži po razhodu

V družbi prijateljev se ljubezenske rane hitreje celijo.
Fotografija: Špela Grošelj. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Špela Grošelj. FOTO: Instagram

Sproščanje ukrepov v boju proti novemu koronavirusu, ko se lahko ob upoštevanju osnovnih priporočil svobodneje gibljemo, je dobro delo tudi Špeli Grošelj, ki se po koncu petletnega ljubezenskega razmerjaGregorjem Poljancem, druži s staro prijateljico, ob kateri lahko pozabi na ljubezenske težave.
 
Preberite tudi:
To je po umiku vladnih ukrepov storila Špela Grošelj (FOTO)​
Poglejte, kako uživata Špela in Gregor, odkar sta svobodna (FOTO)

Špela je najprej objavila, da je v avtu z osebo, s katero sta v delu svojega življenja skupaj preživeli veliko časa in marsikaj doživeli. Namig, kdo je ta oseba (videti je bilo le delček dolgih platinastih las), je očitno zalegel, saj je Špela kmalu objavila fotografijo, ki je razkrila, da se druži s Špelo Pavlin. Špeli sta bili pred približno 15 leti najbolj znani blondinki pri nas in sta prepevali že skoraj zimzeleno skladbo Brizgalna brizga skupine Atomik Harmonik. Takrat sta bili znani kot Špela in Špelca. Špelca Kleinlercher je skupino zapustila leta 2006 in se poročila s hokejistom Žigo Pavlinom, s katerim ima sina Matiasa. Špela je nadaljevala samostojno kariero, lani pa smo jo spremljali v plesnem šovu Zveze plešejo, kjer je nastopal tudi Poljanec, s katerim sta dolgo veljala za enega najlepših parov na slovenski sceni. Te ljubezenske pravljice je konec, prijateljstvo obeh Špel pa ostaja.

»Gledava stare videospote in obujava spomine, ki sva jih začeli ustvarjati pred natanko 16 leti,« je ob skupni fotografiji zapisala Špela in nostalgično dodala (nelektorirano): »Luba Gela, kam je šel cajt?«





Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije