NI MOGEL ZDRŽATI

Šok za slovenskega župana: najprej se je izpraznil, nato pokesal (FOTO)

Župan Svete Trojice David Klobasa je dobil pismo z nenavadno vsebino.
Fotografija: Pismo in dvajsetak, ki ga je neznani gospod poslal županu. FOTO: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Pismo in dvajsetak, ki ga je neznani gospod poslal županu. FOTO: INSTAGRAM

Davida Klobaso smo pred leti že spoznali kot člana fantovske skupine Casanova, ki je nastala 2009, pod okriljem pevca in koreografa Sebastiana, konec leta 2018 pa je 31-letnik postal najmlajši župan Svete Trojice. Delo jemlje nadvse resno, pred kratkim je povedal, da ga politika zanima že od otroštva in da ga zares veseli.

David Klobasa se s svojimi občani odlično razume. FOTO: FACEBOOK
David Klobasa se s svojimi občani odlično razume. FOTO: FACEBOOK

S svojimi občani se odlično razume, tudi druži se zelo pogosto z njimi, in ker ima s prebivalci občine odličen odnos, ga pismo, ki ga je prejel pred dnevi, ni presenetilo, ga pa je do solz nasmejal razlog, zaradi katerega mu je občan pisal.

»Spoštovani gospod župan. Včeraj sem bil na pokopališču v Sveti Trojici in nisem mogel priti do stranišča, zato sem potrebo opravil kar pri zabojniku za odpadne sveče. Dajte ta denar tistemu, ki bo to očistil. Opravičujem se za storjeno, toda druge rešitve nisem videl,« je zapisal skesani gospod in v kuverto priložil dvajset evrov.


Župan se je pripetljaju dobro nasmejal, ob tem pa dodal, da je bilo gospodu, ki se je takole javno opravičil, res sila. Verjetno ni prav veliko ljudi, ki bi se za kaj takšnega opravičili, kaj šele poslali denar, pa tudi verjetno veliko županov ne, ki bi situacijo razumeli. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije